News

Emilia Clarke, desemnată CEA MAI SEXY femeie a anului 2015

La doar 28 de ani, frumoasa Emilia Clarke a fost desemnată recent, de către una dintre cele mai cunoscute publicaţii pentru bărbaţi, cea mai sexy femeie a anului 2015. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO...
23.10.2015 | 20:26
Emilia Clarke desemnata CEA MAI SEXY femeie a anului 2015
ADVERTISEMENT

La doar 28 de ani, frumoasa Emilia Clarke a fost desemnată recent, de către una dintre cele mai cunoscute publicaţii pentru bărbaţi, cea mai sexy femeie a anului 2015. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI)

Devenită celebră pentru rolul pe care îl joacă în serialul “Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”, tânăra Emilia este acum una dintre cele mai apreciate actriţe ale noului val.

ADVERTISEMENT

De la războinica Daenerys Targaryen, sau mama dragonilor, ea a ajuns acum să joace şi în producţii cu istorie la Hollywood, precum cel mai recent film din seria “Terminator”.

Cu toate acestea, nu ar trebui să ne mire deloc ascensiunea ei. Emilia Clarke a ştiut că vrea să devină actriţă încă de la vârsta de 3 ani, iar de atunci şi până în prezent nu a făcut altceva decât să-şi urmeze pasiunea.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că joacă unul dintre personajele-cheie din serialul “Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”, Emilia nu a ieşit foarte mult în evidenţă până acum, din punct de vedere al vieţii personale. Ştim că în 2012 a avut o relaţie cu Seth MacFarlane (41), însă nimic mai mult.

Alte nume celebre, pe lista celor mai sexy femei în viaţă

Înainte de Emilia Clarke, pe lista celor mai sexy femei în viaţă, realizată de aceeaşi publicaţie pentru bărbaţi, au mai fost şi alte nume sonore precum Angelina Jolie (40), Charlize Theron (40) sau Rihanna (27).

ADVERTISEMENT

Sursă: www.unica.ro