Life

Emilia Ghinescu, adevărul despre nunta cu iubitul ei. De ce vrea un eveniment restrâns

Emilia Ghinescu a spus adevărul despre nunta cu iubitul ei, Sebastian, explicând de ce nu vrea să aibă parte de un eveniment grandios. Artista vrea o petrecere restrânsă.
09.07.2021 | 17:14
Emilia Ghinescu adevarul despre nunta cu iubitul ei De ce vrea un eveniment restrans
Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu și partenerul ei de viață au decis să-și unească destinele după zece ani de relație. Artista a explicat de ce nu vrea o nuntă mare și nici dar sau o rochie de prințesă.

Cântăreața preferă ca cel mai important eveniment din viața ei să fie unul restrâns. Interpreta și partenerul ei au și un copil împreună, dar n-au ajuns niciodată să-și oficializeze relația.

ADVERTISEMENT

În plus, este vorba despre a doua nuntă din viața ei, așa că nu vrea să se streseze cu pregătirile.

De ce nu vrea Emilia Ghinescu nuntă mare

Emilia Ghinescu și iubitul ei, Sebastian, au decis să se căsătorească după un deceniu de relație. Cei doi au și un copil împreună, dar nu au făcut nunta până acum.

ADVERTISEMENT

Artista nu-și dorește un eveniment cu multe persoane, ci unul restrâns, alături de cei dragi. Vedeta a declarat că a simțit încă din prima clipă că ea și actualul ei partener sunt potriviți unul pentru celălalt.

Emilia Ghinescu își dorește să-și unească destinul cu cel al iubitului ei, dar nu vrea un eveniment grandios. Artista este fericită să aibă familia și prietenii alături de ea.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară nu vrea nici dar de nuntă, susținând că o astfel de petrecere nu trebuie să genereze venituri, ci fericire pentru miri și cei dragi.

Artista și partenerul ei, Sebastian, vor să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, fiind oameni credincioși.

ADVERTISEMENT

Cu primul ei soț a rămas în relații bune, iar divorțul a venit din cauza nepotrivirii de caracter. Cu cel care îi va fi soț a simțit mereu că are o legătură strânsă, scrie spynews.ro.

„După 10 ani consider că era și cazul. Eu și Sebastian suntem oameni credincioși și credem că doi oameni trebuie să aibă binecuvântarea creștinească, și mai apoi partea legală. (…) Am zis noi că e vremea să facem pasul ăsta.

Am văzut foarte mulți miri care au uitat de ei, în încercarea de a-i face pe invitați să se simtă cât mai bine. O să port o rochie deosebită față de ceilalți invitați, o să o adaptez vârstei mele, să mă caracterizeze pe mine ca om.

Vreau nuntă micuță, să avem prietenii apropiați sufletului nostru, familia în primul rând, un eveniment mai mult ca o petrecere”, a declarat cântăreața la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: