Life

Emilia Ghinescu, dezvăluiri dureroase despre divorțul de primul soț: „Nu mi-a fost deloc ușor”

Emilia Ghinescu a făcut dezvăluiri despre divorțul de primul ei soț. Fiul interpretei de muzică populară a acceptat foarte greu despărțirea părinților săi.
14.12.2021 | 12:36
Emilia Ghinescu dezvaluiri dureroase despre divortul de primul sot Nu mia fost deloc usor
Emilia Ghinescu, dezvăluiri dureroase despre divorțul de primul soț. Sursa foto: Capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu (43 de ani) a povestit despre perioada în care se afla în proces de divorț cu fostul soț, iar copilul ei și-a dorit ca părinții săi să rămână împreună.

Interpreta de muzică populară s-a căsătorit prima dată atunci când avea doar 18 ani. Primul ei soț era cu zece ani mai în vârstă decât ea.

ADVERTISEMENT

Momentul în care a decis să divorțeze a fost unul foarte greu pentru copii, mai ales pentru băiat. Acesta a rugat-o pe solistă să rămână împreună cu soțul ei.

Emilia Ghinescu, dezvăluiri despre divorțul de primul soț

Emilia Ghinescu a povestit, în cadrul unei emisiuni, că băiatul ei și al primului soț a rugat-o pe vedetă să nu divorțeze.

ADVERTISEMENT

Cei doi mai au împreună și o fiică, însă băiatul a fost foarte afectat de cele întâmplate la acel moment. Artista și primul ei soț au fost căsătoriți timp de șapte ani.

„Când m-am despărțit de tatăl lor, am discutat cu băiatul meu ca intre prieteni, i-am explicat situația, el a știut ce s-a întâmplat și ce va fi în viitor. I-am explicat că o să fie liber să aleagă oricând unde va vrea să meargă.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a fost deloc ușor. Au fost momente în care băiatul meu plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta. Cel mai greu mi-a fost când mi-a zis: măcar pentru mine, întoarce-te la el! Atunci a fost cel mai greu”, a declarat Emilia Ghinescu la „Folclorul sub lupă”, la Etno TV.

Cum l-au acceptat copiii pe noul partener al cântăreței

Emilia Ghinescu a mai spus că nu a fost ușor pentru fiul ei nici să-l accepte pe noul ei partener de viață, Sebastian.

ADVERTISEMENT

Din fericire, bărbatul i-a acceptat pe copiii vedetei ca și cum ar fi fost ai lui, lucru care a fost de mare ajutor pentru toată lumea. Mai mult, fiica solistei de muzică populară îi spune „tată” acestuia.

„Când l-am cunoscut pe Sebastian, nu l-am obligat pe fiul meu să vina la mine. L-am lăsat pe el să vina la noi, să se împrietenească cu Sebi, să nu vadă în el un dușman, să nu fie gelos.

Copilul meu a venit atunci când a simțit el. Nu orice femeie care a avut o căsnicie cu doi copii poate să mai întâlnească pe cineva care s-o iubească și să-mi iubească copiii așa cum a făcut Sebastian.

Mi-a iubit copiii că și cum ar fi fost copiii lui. Fetița mea îi spune tata”, a mai declarat interpreta.

Emilia Ghinescu s-a născut în Pitești, județul Argeș, și este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Artista s-a apucat de cântat încă de când avea doar 10 ani.

A urmat Facultatea de Psihologie, însă muzica a fost întotdeauna marea ei pasiune. A colaborat cu artiști de renume din România de-a lungul carierei.

ADVERTISEMENT