Life

Emilia Ghinescu, în lacrimi la Pro TV. Cel mai mare regret al artistei: „Până am ajuns, s-a sfârșit totul”

Emilia Ghinescu a dezvăluit care este cel mai mare secret al său, într-un interviu emoționant oferit pentru Pro TV. Artista nu și-a putut stăpâni lacrimile.
15.06.2022 | 17:36
Emilia Ghinescu in lacrimi la Pro TV Cel mai mare regret al artistei Pana am ajuns sa sfarsit totul
Emilia Ghinescu, în lacrimi la Pro TV. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul vieții. Artista nu a avut o copilărie deloc ușoară, fiind supusă bătăilor crunte ale tatălui vitreg. Cântăreața a dezvăluit care este cel mai mare regret al său.

Cel mai mare regret al Emiliei Ghinescu, dezvăluit la Pro TV. Artista, cu lacrimi în ochi

Emilia Ghinescu a declarat că nu a avut o copilărie fericită, a îndurat bătăi crunte din partea tatălui vitreg, până la vârsta de 10 ani, atunci când părinții săi au divorțat. Refugiul cântăreței au fost bunicii, la care nu de puține ori a fugit de acasă în căutarea liniștii.

ADVERTISEMENT

„Eu mă știu la țară, la bunicii mei. În momentul în care veneam acasă la Pitești, la părinții mei, pentru mine era fericirea într-un cuvânt. Bunicii mei știau să mă alinte, știau să-mi facă toate poftele, știau să mă iubească.

De foarte multe ori am fugit de acasă la bunicii mei, care stăteau foarte departe, pe ploaie, pe vreme urâtă…”,  a povestit Emilia Ghinescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

„Până am ajuns eu, s-a sfârșit totul”

Cel mai mare regret al Emiliei Ghinescu este acela că nu a putut fi alături de bunicul său în ultimele clipe de viață. Artista se afla în acel moment la un eveniment și a ajuns acasă mult prea târziu.

„Eu tată l-am considerat pe bunicul. Atât de mult m-a iubit, atât de mult s-a mândrit cu mine. A murit cu focul ăsta, că nu a apucat ă mă vadă mai mult…

ADVERTISEMENT

Îmi e greu. Nu-mi amintesc ultima discuție cu el. Asta pot să spun că a fost cea mai mare durere a mea, că nu am putut să-l văd când a murit. Eram undeva departe, la un eveniment, și până am ajuns eu, s-a sfârșit totul”, a dezvăluit Emilia Ghinescu.

Decizia luată de Emilia Ghinescu după moartea bunicului

După moartea bunicului, Emilia Ghinescu a luat o decizie importantă. Nu a putut să o lase pe bunica sa singură la țară, astfel că, în prezent, locuiește cu ea la Pitești. Cântăreața i-a amenajat chiar și camera asemenea celei în care bătrâna a trăit toată viața.

ADVERTISEMENT

„Bunica e la mine, nu am putut s-o las acolo. În casă la mine are camera ei, făcută exact ca la țară. I-am adus…cum se pun pe pereți, mochete, carpete, prosoape…

I-am pus pozele cu bunicul, cu toate. Camera de la țară, i-am făcut-o eu la Pitești. Cât trăiesc, va rămâne neschimbată”, a declarat Emilia Ghinescu.

 

 

ADVERTISEMENT