Life

Emilia Ghinescu s-a făcut psiholog. Cum se descurcă solista de muzică populară în noua sa meserie

Emilia Ghinescu (43 de ani) este cunoscută pentru repertoriul muzical, dar de când a izbucnit pandemia de coronavirus s-a reorientat spre cu totul altă meserie.
17.11.2021 | 23:47
Emilia Ghinescu sa facut psiholog Cum se descurca solista de muzica populara in noua sa meserie
Emilia Ghinescu, de la muzică la psihologie. De ce a ales această meserie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solista de muzică populară a luat în considerare faptul că mai are o pasiune pe lângă cântat și a încercat să o fructifice cât mai mult în ultima perioadă. Vedeta s-a făcut psiholog.

Cântăreața a dezvăluit cum se decurcă pe acest nou drum profesional, dar și care sunt cursurile pe care le face pentru a se perfecționa. Artista vrea să devină foarte bună în domeniu.

ADVERTISEMENT

Este psiholog cu acte în regulă pentru că are o facultate în acest sens, dar Emilia Ghinescu vrea mai mult, de asta se pregătește pentru a ocupa un post la stat.

Emilia Ghinescu, de la muzică la psihologie. De ce a ales această meserie

Cântăreața de muzică populară a ales pasiunea din copilărie și se pregătește din plin pentru noua meserie. Învață pentru noua carieră pentru că nu se vede stând acasă.

ADVERTISEMENT

„Eu am și învățat. Chiar mă pregătesc pentru o altă meserie. Învăț să dau un examen pentru a ocupa un post. Aștept să pot accesa postul respectiv, încă nu s-a dat drumul la concursuri.

Eu chiar vreau să mă angajez, pentru că perioada asta de pandemie a fost destul de grea, eu nu m-am mai regăsit, nu-mi vedeam rostul.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, statul acasă, făcutul mâncare și făcutul curățenie toată ziua nu era pentru mine. 

Eu sunt psiholog cu acte, dar acum m-am înscris la un curs pentru a fi expert. Dacă tot am învățat atât am zis să pun în practică. Ca să fii psiholog trebuie saă ai două atuuri: să fii empatic și să fii un bun ascultător. 

ADVERTISEMENT

Eu sunt empatică, mai am de lucru la a fi ascultătoare. Toată existența noastră ca psihologi învățăm”, a mărturisit Emilia Ghinescu într-o emisiune de la Antena Stars.

Emilia Ghinescu, susținere uriașă din partea partenerului

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară se bucură de susținerea celor din jur, dar mai ales din partea iubitului ei, Sebastian Albăstroiu, cu care are de 10 ani o relație și o fetiță.

Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului, care de când a venit pandemia a fost un sprijin major și din punct de vedere financiar. Bărbatul lucrează ca manager.

ADVERTISEMENT
Tags: