Life

Emilia Ghinescu și Sebastian se căsătoresc. Când va avea loc marele eveniment: ”O să facem o petrecere restrânsă”

Emilia Ghinescu și Sebastian sunt împreună de 12 ani, însă până acum, cei doi nu au făcut pasul cel mare. Lucrurile se vor schimba însă de anul viitor.
11.12.2022 | 14:25
Emilia Ghinescu si Sebastian se casatoresc Cand va avea loc marele eveniment O sa facem o petrecere restransa
Emilia Ghinescu și Sebastian se pregătesc să se căsătorească anul viitor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu se numără printre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România.

Emilia Ghinescu și Sebastian se pregătesc de nuntă

Dincolo de pasiunea pentru muzică, celebra cântăreață ține foarte mult și la familia ei. Dacă recent, aceasta povestea că ea și Sebastian vor face pasul cel mare atunci când va veni momentul, iată că acum lucrurile au devenit mult mai clare.

ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu pare mai hotărâtă ca oricând să își unească destinul cu Sebastian, în fața lui Dumnezeu.

Într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, cântăreața a dezvăluit că mai mult decât orice, își dorește să aibă cununia religioasă. Actele nu sunt importante pentru ea, însă dacă va fi nevoie se va întâmpla și asta.

ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu și Sebastian urmează să se căsătorească în toamna anului viitor, povestește cântăreața, care a mai dezvăluit că încă este în căutarea unei locații perfecte.

Nu își doresc mulți invitați, iar petrecerea ar urma să fie una destul de restrânsă, alături de membrii familiei, dar și alte persoane apropiate.

ADVERTISEMENT

”Anul ce urmează vreau undeva în toamnă să găsim o locație frumoasă în exterior și să facem o petrecere restrânsă, îmi doresc un garden party, ceva foarte restrâns, cu oamenii din familie foarte apropiați și cu prietenii la fel, foarte apropiați, cât să ne bucurăm de moment, în rest nimic altceva”, a mărturisit cântăreața, pentru sursa citată.

Emilia Ghinescu va avea un an cât se poate de intens

Emilia Ghinescu a mai dezvăluit că pentru ea, acest eveniment nu este unul atât de important. Ea susține că sunt alte priorități pe care cuplul le are, cum ar fi copiii.

ADVERTISEMENT

Fiica celor doi se pregătește pentru admiterea le medicină, în timp ce Anastasia va trece în clasa 1, iar momentul va fi unul cât se poate de important pentru ea.

De asemenea, Andrei, care are 25 de ani, beneficiază și el de susținerea familiei în anul următor. Tocmai din acest motiv, cântăreața vrea să își dedice timpul în totalitate copiilor ei, iar mai apoi să se gândească și la ea.

“Până la anul când facem nunta sunt alte priorități, copiii”, a mai povestit cântăreața, pentru wowbiz.ro.

Amintim faptul că nu este prima oară când Emilia Ghinescu vorbește despre nunta cu Sebastian.

În urmă cu mai bine de un an de zile, cântăreața povestea că cei doi se pregătesc de pasul cel mare în acest an, însă nimic nu s-a mai întâmplat.

Sunt șanse mari însă ca anul viitor, visul cântăreței de a se cununia religios să devină în final realitate.

ADVERTISEMENT
Tags: