Life

Emilia Popescu, gest surprinzător în finala Te cunosc de undeva. Andreea Bălan: ”Am plâns”

14.05.2021 | 10:31
Emilia Popescu gest surprinzator in finala Te cunosc de undeva Andreea Balan Am plans
Emilia Popescu, gest surprinzător în finala Te cunosc de undeva. Andreea Bălan: ”Am plâns”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Actrița Emilia Popescu a fost autoarea unui gest surprinzător în finala Te cunosc de undeva, care a făcut-o pe Andreea Bălan să plângă.

În spațiul public au început să apară imagini de la finala show-ului de divertisment de la Antena 1, care va fi difuzată sâmbătă seara.

ADVERTISEMENT

Într-o secvență apare și actrița Emilia Popescu, cea care susține un monolog în fața juriului și a finaliștilor.

Emilia Popescu, monolog emoționant în finala Te cunosc de undeva. Andreea Bălan: ”Am plâns”

În ciuda faptului că nu a reușit să se califice în lupta pentru marele premiu al acestei finale, Emilia Popescu a bifat mai multe premiere pe scena show-ului.

ADVERTISEMENT

Un astfel de moment va avea loc şi sâmbăta aceasta, când actrița va aduce la Te cunosc de undeva un monolog extraordinar de sensibil.

”Acest text nu este neapărat un monolog, este un testament, dacă vreti, pe patul de moarte, al marelui Gabriel Garcia Marquez.

ADVERTISEMENT

În Ultima scrisoare a scris ultimele lui gânduri umanităţii şi prietenilor lui, cumva să ştie să preţuiască mai mult!”, a mărturisit, vizibil emoționată, Emilia, scrie A1.ro.

Aflată la masa juriului, cântăreața Andreea Bălan a fost extrem de impresionată de spusele fostei concurente.

ADVERTISEMENT

”A fost cel mai emoţionant şi sensibil monolog pe care l-am auzit vreodată! Am plâns şi am avut în permanenţă un nod în gât! De când sunt mamă, simt şi mai mult!”, a mărturisit Andreea Bălan, după prestaţia Emiliei, mai notează sursa citată.

Cine sunt finaliștii de la Te cunosc de undeva 2021

Sezonul XVI al emisiunii de divertisment de la Antena 1 a fost unul plin de surprize și de momente spectaculoase. Concurenții au avut parte de cele mai mari provocări, însă nu au renunțat prea ușor și au demonstrat ca sunt niște adevărați profesionaliști. Patru concurenți/cupluri vor duce însă ”Bătălia finală”.

Lupta pentru marele trofeu la Te cunosc de undeva 2021 se va da între Radu Ştefan Bănică, Liviu şi Andrei, Adriana şi Romică, Ana şi Raluka şi Pepe.

În paralel, colegele lor, Mirela Vaida, Emilia Popescu şi Cristina Vasiu vor susţine momente în afara concursului şi apoi le vor acorda puncte finaliștilor.

Producția TV ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție.

ADVERTISEMENT