News

Emilia Șercan, amenințată cu moartea de un ofițer de poliție! Cine e Bărbulescu George Adrian

24.04.2019 | 12:14
Emilia Sercan amenintata cu moartea de un ofiter de politie Cine e Barbulescu George Adrian

Mai multe perchezițiiau avut loc, miercuri dimineață, la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza și acasă la un ofițer al instituției, după ce acesta este principalul suspect în cazul amenințării cu moartea a jurnalisteiEmilia Șercan!

Jurnalista Emilia Șercan ar fi fost amenințată cu moartea de un ofițer de poliție

Ziarista a primit amenințări cu moartea după ce a făcut mai multe anchete despre tezele de doctorat plagiate și a dezvăluit chiar și rețeaua de plagiate de la Academia de Poliție. Se are că cel care i-a trimis mesaje de amenințae este chiar angajat al Academiei de Poliție.

Principalul suspect este Bărbulescu George Adrian, ofițer de politie, angajat al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, potrivit G4media.ro. El lucra la biroul de cooperare inter-universitară al Academiei de Poliție, unde fusese angajat imediat după absolvire, în 2018, potrivit surselor citate.
Procurorii l-au luat la ancheta pe politistul care ar fi amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan

Ofițerul de poliție va fi adus din Slatina, la București

Ofițerul este din Slatina și urmează să fie adus la București, pentru anchetă. Într-o intervenție la postul de televiziune, jurnalista a declarat că este consternată că „o persoană care ar trebui să respecte legea a amenințat un jurnalist”.
”A fost identificată persoana care m-a amenințat cu moartea. Este un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofițer de poliție, pus să apere legea, amenință cu moarte un ziarist de investigație. Este inimaginabil așa ceva! Sper că de data asta va exista puțină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliție. Revin”, a scris jurnalista Emilia șercan și pe pagina sa de Facebook.
Dosarul privind mesajul de amenințare primit de jurnalista Emilia Șercan este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sector 4, Florina Miroiu, a declarat, pentru Libertatea, că la acest moment poate doar confirma că ancheta în acest caz este instrumentată de un procuror de la această unitate de parchet, dar mai multe date nu poate oferi la acest moment, pentru a nu influența cercetarea.