Fotbal intern

Emilian Hulubei, alertă despre 6 echipe fără licență + „Jucătorii mă întreabă de ce sunt în șomaj tehnic, dacă nu au fost plătiți”

26.04.2020 | 11:53
Emilian Hulubei alerta despre 6 echipe fara licenta  Jucatorii ma intreaba de ce sunt in somaj tehnic daca nu au fost platiti
ADVERTISEMENT

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a vorbit despre fotbaliștii care vor să-și depună memoriile, după ce au fost băgați în șomaj tehnic, dar și despre cele șase echipe care au probleme cu licențerea.

Emilian Hulubei, alertă pentru 6 echipe fără licență

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a vorbit despre echipele care riscă să nu-și ia licența și a abordat și subiectul jucătorilor care își vor depune memorii: „Au fost și perioade mai grele ca acum, dar sperăm să nu mai vină o altă perioadă la fel de grea și să reuim să ajutăm toți fotbaliștii.

ADVERTISEMENT

Jucătorii ne întreabă de ce sunt băgați în șomaj tehnic dacă ei nu sunt plătiți la zi. Majoritatea au înțeles situația, le-am explicat toate procedurile, iar pentru început se vor judeca cele mai urgente cazuri”.

„În acest moment sunt șase echipe care au probleme cu licența, iar dacă luni nu vor primit un răspuns pozitiv din partea UEFA să se amâne perioada de licențiere, vor mai avea doar două zile pentru a-și lua licența”, a mai spus Emilian Hulubei.

ADVERTISEMENT

„Noi i-am sfătuit să nu semneze contracte adiționale”

Emilian Hulubei a continuat și a vorbit despre sfaturile pe care le-a dat jucătorilor, pe care i-a rugat să nu semneze contracte adiționale, în care sunt de acord cu înjumătățirea salariilor:

„Sunt mulți jucători de Liga 1, la nivelul zecilor, care ne-au contactat să-și depună memoriile, unii dintre ei nefiind plătiți din luna decembrie, în schimb la liga a doua și a treia lucrurile stau mai bine.

ADVERTISEMENT

Noi i-am sfătuit să nu semneze contracte adiționale, iar contractul ar urma să decurgă normal, cum a fost stabilit la început”.

„Așteptăm să-și reia activitățile comisiile, iar acestea vor stabili cine a avut dreptate”, a mai spus Emilian Hulubei, președintele AFAN.

ADVERTISEMENT