Sporturi

Emiliano Sala a refuzat biletul de avion de la Cardiff! El a cerut un avion privat

01.03.2019 | 15:21
Emiliano Sala a refuzat biletul de avion de la Cardiff El a cerut un avion privat

Amănunte teribile ies la suprafață în cazul tragediei lui Emiliano Sala, care a refuzat biletul de avion oferit de Cardiff City, pentru întoarcerea de la Nantes la noul său club! Cu alte cuvinte, fără să știe, atacantul argentinian a contribuit prin decizia care a luat-o la propria moarte! Dacă ar fi acceptat oferta clubului galez cu siguranță Sala s-ar fi aflat acum la antrenamente. alături de noii săi colegi.

Emiliano Sala a refuzat biletul de avion de la Cardiff și a acceptat avionul plătit de McKay

După ce a fost acuzat că ar fi avut o influență serioasă în tragedia produsă pe 21 ianuarie, în timp ce micul avion Piper Malibu zbura pe deasupra Canalului Mânecii, agentul scoțian Willie McKay a ieșit la atac și a susținut cu tărie că jucătorul pur și simplu a fost abandonat de Cardiff City într-o cameră de hotel la Nantes, fără a-i oferi nici o perspectivă de drum. Prin urmare fotbalistul a trebuit să rezolve personal modalitatea de transport de la Nantes la Cardiff.

Aceste declarații i-au înfuriat peste măsură pe oficialii clubului galez, care au decis să facă publică o înregistrare pe WhatsApp, în care este redată conversația cu Emiliano Sala și reiese limpede că Emiliano Sala a refuzat oferta de a călători cu un zbor comercial, pentru că avea totul aranjat de către agentul scoțian Willie McKay.

Emiliano Sala și agentul Willie McKay au stabilit ca jucătorul să plece de la Nantes la Cardiff cu un avion privat
Emiliano Sala și agentul Willie McKay au stabilit ca jucătorul să plece de la Nantes la Cardiff cu un avion privat

Jucătorului nu îi plăcea să călătorească alături de mai mulți oameni

Jucătorul nu dorea să meargă cu un avion de cursă, care din punct de vedere al siguranței ar fi fost o certitudine, pentru a nu risca să se afle în mulțime, aceasta fiind una dintre problemele sale, lui Sala neplăcându-i în general să fie înconjurat de multă lume, fiind o fire mai introvertită. Singurele reacții erau față de suporteri la final de meci, când venea în fața tribunelor, pentru a saluta.

 

Conversație WhatsApp Sala – Cardiff
Conversație WhatsApp Sala – Cardiff

Din această conversație pe WhatsApp reiese foarte clar că galezii i-au rezervat bilet la avion de cursă, că jucătorul a declinat oferta și că agentul Willie McKay este cel care i-a aranjat zborul cu avionul Piper Malibu, în care avea să își găsească sfârșitul. Iar acum, după ce a acuzat clubul Cardiff de total dezinteres, McKay va trebui să explice, poate chiar în fața organelor legii, de ce nu a vrut să recunoască nici un moment faptul că el este cel care l-a urcat în avionul blestemat pe Emiliano Sala.