Life

Emily Berghelea, dezvăluire inedită despre sarcină. Ce poartă în pântece frumoasa blondină

18.01.2021 | 18:15
Emily Berghelea dezvaluire inedita despre sarcina Ce poarta in pantece frumoasa blondina
ADVERTISEMENT

Emily Berghelea a dezvăluit într-un mod inedit ce poartă în pântece, fetiță sau băiat. Vestea cea mare a fost făcută în emisiunea lui Teo Trandafir, unde frumoasa blondină a mărturisit că este vorba de ceea ce-și dorea iubitul ei, Andrei. 

Fosta asistentă de la Acces Direct a filmat un videoclip rapp, după ce fanii au insistat să afle ce urmează să aducă pe lume. Vedeta a transmis prin intermediul versurilor piesei „Mamasita”, cântate alături de Bibanu, care este sexul primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” este însărcinată cu o fetiță, în clipul de pe Youtube apărând cu câteva păpuși în mâini. În plus, Emily Burghelea are desenat pe pântece o fetiță, lucru care transmite clar și răspicat ce va aduce pe lume în curând.

Emily Burghelea, totul despre sexul bebelușului. Ce va aduce pe lume fosta asistentă TV

„Și cu burtică sunt mai fresh decât credeai / Voi fi mămică. O duc pe aia mică să se joace în Dubai / Merg la mama în Constanța să se plimbe în tramvai”, sunt versurile care lasă de înțeles că Emily Burghelea va fi mamă de fată.

ADVERTISEMENT

Prezentă în platoul „Teo Show” de la Kanal D, blondina a mărturisit că și-a dorit să facă marele anunț într-un mod special, de aici și ideea de a filma primul ei videoclip. Vedeta a ținut să sublinieze faptul că iubitul ei și-a dorit fată și iată că visul său s-a îndeplinit.

„Noi am vrut să facem anunțul într-o manieră inedită și i-am zis prietenului nostru să facem rap și să cântăm. Doamnelor și domnilor, este fetiță, nu gemeni, nu băiețel. Este fetiță, așa cum și-a dorit tati”, a spus Emily Burghelea în emisiunea lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

Așadar, fosta asistentă a Mirelei Vaida și partenerul ei de viață se pregătesc să devină părinții unei fetițe în mai puțin de 2 luni. Andrei a povestit că a visat la un moment dat că va fi tată de fată, lucru care s-a confirmat următoarea zi la ecografie.

Frumoasa vedetă și iubitul ei au discutat deja ce nume va purta micuța și chiar au dat câteva indicii. Andrei a declarat că este vorba de un nume românesc, pe care de altfel, l-a auzit tot în vis.

ADVERTISEMENT

„Cu o seară înainte să ne spună că este fetiță am și visat o fetiță superbă. Am și visat cum o strigam, dar lui Emily nu îi place numele. E o problemă de scriere, este un nume românesc, eu vreau cu un E, ea vrea cu doi de E”, a mărturisit iubitul lui Emily.

Cel mai probabil iubitul fostei asistente TV s-a referit la prenumele „Emma”, însă rămâne de văzut cum se va numi în cele din urmă copilul, mai ales că Emily Burghelea nu este încântată de alegerea acestui nume.

ADVERTISEMENT