Life

Emily Burghelea a născut. Prima imagine cu fetița: “Travaliul a durat 24 de ore”

09.04.2021 | 11:44
Emily Burghelea a nascut Prima imagine cu fetita Travaliul a durat 24 de ore
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a născut în urmă cu numai câteva ore. Fosta asistentă a emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, cu care a publicat deja prima imagine pe rețelele de socializare. 

Fosta participantă de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit că a stat în travaliu aproximativ 24 de ore, însă eforturile și durerea au meritat din plin. Micuța s-a dovedit a fi puternică încă din pântecele mamei sale, care este acum în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT

Blondina a fost singură în sala de naștere, partenerul ei de viață, Andrei, așteptând cuminte în fața clinicii. Emily Burghelea a venit și cu o veste uriașă legat de primul ei copil, și anume cu cine seamănă micuța venită pe lume joi, 8 aprilie.

Emily Burghelea a devenit mamă. Cu cine seamănă fetița

Frumoasa vedetă a devenit mamă la vârsta de numai 22 de ani, precizând că și-a ținut copilul în brațe încă din primele secunde. Emily Burghelea s-a îndrăgostit iremediabil de bebeluș, mărturisind că se pierde în ochii ei mari și frumoși.

ADVERTISEMENT

Blondina nu a dezvăluit ce nume va purta fetița, însă cu siguranță, va anunța acest lucru cât mai curând. Până atunci fosta asistentă de la Antena 1 se bucură de clipele petrecute alături de micuța venită recent pe lume, pe cale naturală.

Emily Burghelea a adus pe lume o fetiță
Emily Burghelea a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul. Sursa foto: Instagram.com

„24h a durat travaliul, însă am reușit să duc la bun sfârșit misiunea. ?? La 22.40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă de 3200g de care m-am îndrăgostit instantaneu. ?

ADVERTISEMENT

A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. ???? A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută. Am ținut-o în brațe imediat după expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumoși!

?Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ. ? Ne uităm una la altă cu atâta pasiune! A fost atât de puternică! ??

ADVERTISEMENT

A rezistat travaliului greu, s-a luptat și a câștigat! ? Este minunată! Să știți că doamna doctor a spus că seamănă cu Andrei”, a scris Emily Burghelea pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini cu bebelușul.

Frumoasa blondină și iubitul ei au devenit părinți la scurt timp după ce și-au unit destinele. Cei doi s-au logodit în fața lui Dumnezeu în urmă cu câteva luni, iar recent au ajuns în fața notarului, unde vedeta a îmbrăcat din nou rochia albă de mireasă.

ADVERTISEMENT