Life

Emily Burghelea a prezentat toate dovezile despre scandalul cu Vulpița de la Acces Direct. Discuția de pe Whatsapp care demască totul – Video

17.06.2020 | 07:32
Emily Burghelea a prezentat toate dovezile despre scandalul cu Vulpita de la Acces Direct Discutia de pe Whatsapp care demasca totul  Video
Emily Burghelea a prezentat toate dovezile despre scandalul cu Vulpița de la Acces Direct. Discuția de pe Whatsapp care demască totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a venit cu varianta sa de adevăr într-un nou clip video publicat pe canalul ei de Youtube. Fosta asistentă de la Acces Direct susține că producătorii acestei emisiuni mint în continuare și a venit cu dovezi în acest sens.

Frumoasa blondină nu a fost dată afară pentru că iubitul ei l-a îmbătat pe Viorel, ci a demisionat, așa cum a spus încă de la început. Emily Burghelea le-a arătat fanilor demisia pe care a scris-o în seara zilei de luni, 15 iunie, după emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânăra a venit cu câteva conversații pe care le-a avut cu membrii echipei de la Antena 1 legat de bătăile pe care Vulpița le-a încasat de la soțul ei. Fosta asistentă TV susține că Acces Direct minte și o păcălește pe Vulpița cu postul de asistentă ca să tacă din gură.

Emily Burghelea, dovezi în scandalul de la Acces Direct

„Haideți, să vă povestesc și eu varianta mea. Am sunat-o într-adevăr pe Vulpița, nu pe Viorel pentru că eu am prieteni și nu sunt bărbați.

ADVERTISEMENT

I-am chemat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic. I-am chemat ca pe niște prieteni, nu ca pe niște invitați în emisiune tocmai de aia i-am rugat să nu povestească asta în emisiune”, a mărturisit Emily Burghelea despre ziua în care se presupune că iubitul ei l-a îmbătat cu bună știință pe Viorel Stegaru.

Totodată, fosta asistentă de la Antena 1 a mai precizat că soții din județul Vaslui au băut cât au dorit, nu „o cisternă de vin” așa cum a spus prezentatoarea Mirela Vaida în emisiunea de marți, 16 iunie, când a divulgat motivul pentru care ar fi fost dată afară Emily.

ADVERTISEMENT

Fosta finalistă „Bravo, ai stil!” a declarat că Veronica și Viorel sunt urmăriți tot timpul de cameramani, iar de data aceasta nu a dorit acest lucru.

Se pare că la grătarul din weekend Vulpița i-a spus pentru a doua oară că este agresată de soțul ei, prima oară fiind în noaptea în care femeia din Blăgești a dormit la ea.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a mai spus că Acces Direct ascunde sub preș certurile și scandalurile celor doi soți, Vulpița dormind de multe ori la membrii echipei pentru că îi era teamă să meargă acasă.

ADVERTISEMENT