Life

Emily Burghelea a spus DA! Fosta asistentă de la Acces Direct s-a măritat cu alesul inimii sale

01.12.2020 | 13:24
Emily Burghelea a spus DA Fosta asistenta de la Acces Direct sa maritat cu alesul inimii sale
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a ajuns în fața altarului weekend-ul trecut, după s-a logodit în urmă cu foarte puțin timp cu iubitul ei, Andrei. Fosta asistentă de la Acces Direct i-a spus „DA” bărbatului care a cucerit-o iremediabil, ceremonia fiind una emoționantă. 

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și partenerul ei de viață și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, blondina fiind în culmea fericirii în cea mai frumoasă zi din viața ei. Emoționată până la lacrimi, vedeta a postat câteva imagini remarcabile în mediul online.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o rochie superbă din dantelă albă și cu o blăniță pe umeri, Emily Burghelea a furat toate privirile invitaților. Tânăra și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei de perle și cu o bentiță superbă care i-a acoperit foarte frumos fruntea.

Emily Burghelea s-a măritat. Primele imagini de la ceremonia religioasă

Frumoasa blondină a lăcrimat în timpul ceremoniei susținute de un preot din Cotroceni, din imaginile postate în mediul online reieșind că iubitul ei nu a renunțat la mască nici pentru acest moment. Iubitul fostei asistente TV nu vrea să apară pe sticlă, nedorind să fie persoană publică.

ADVERTISEMENT

„Cred că acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am făcut vreodată. Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns, iar sentimentele trăite nu se pot compara cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită.

Fiecare cuvânt vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul și-mi face pielea de găină. Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume.

ADVERTISEMENT

Îl țineam de mână pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu. Mirosul, cântecul, cuvintele rostite de preot, totul era mai frumos.

Știu că vă doriți să vedeți poze cu rochia în întregime, urmează să le postez și pe acelea însă până atunci… Vă invit să retrăiți alături de mine fiecare moment emoționant din biserică”, a scris Emily Burghelea în dreptul unor imagini de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea și iubitul misterios, pe același drum

„Și am plecat pe drumul nostru ❣️”, a mai scris fosta asistentă de la „Acces Direct” în dreptul unor imagini în care se află într-o mașină decapotabilă cu proaspătul ei soț, Andrei. Vedeta este extrem de fericită de alegerea făcută, semn că bărbatul i-a pus capac.

Emily Burghelea nu vorbește prea des despre partenerul ei de viață, ceremonia religioasă fiind ținută secretă. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au luat parte doar prietenii apropiați ai celor doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT