Life

Emily Burghelea, amănunte despre cea de-a doua sarcină. Cum a reacționat soțul său, Andrei

Emily Burghelea a oferit câteva mici detalii despre sarcina care decurge perfect normal. Ce a scos la iveală soțul blondinei, Andrei.
05.10.2022 | 17:50
Emily Burghelea amanunte despre cea dea doua sarcina Cum a reactionat sotul sau Andrei
Emily Burghelea, detalii despre a doua sarcină. Ce a scos la iveală soțul blondinei, Andrei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă a aflat recent că urmează să fie mamă din nou și acum a venit cu câteva amănunte despre cea de-a doua sarcină. Cum a reacționat partenerul de viață, Andrei, când a vorbit despre sexul bebelușului.

Emily Burghelea, detalii despre a doua sarcină. Ce a scos la iveală soțul blondinei, Andrei

Emily Burghelea a realizat un mic sondaj în rândul fanilor. Vedeta de la Pro TV a lăsat de înțeles că și-ar dori să aducă pe lume o fetiță, în momentul de față fiind mama Amedeei, o copilă după care este complet topită.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea internauții sunt de cu totul altă părere și consideră că fostei concurente de la Bravo, ai stil nu i-ar sta deloc rău cu un băiețel.

„Ce credeți că o să fie: fată sau băiat”, este întrebarea pe care frumoasa blondină a adresat-o fanilor de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Auzi iubire, cum o să fie oare cu două fetițe? Sau cu o fetiță mai mare și un băiețel? La sondaj a ieșit că o să fie băiețel!”, a mai spus fosta prezentatoare de la Vorbește lumea, pe Instagram.

„Sper că o să fie un copil care nu o să mai doarmă cu noi în pat!”, a fost răspunsul oferit de soțul vedetei, Andrei.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, soluții pentru somnul fiicei sale

Emily Burghelea crede că îi va fi foarte greu să o obișnuiască pe cea mică să doarmă în camera ei, în patul propriu. Chiar și așa fosta asistentă de la Acces Direct speră să găsească o soluție până va naște a doua oară.

În plus, blondina se gândește cum să amenajeze dormitorul fiicei sale și dacă este cazul să-l împartă pentru venirea pe lume a bebelușului, despre care nu se știe momentan dacă este vorba de o fetiță sau de un băiețel.

ADVERTISEMENT

„Ame nu doarme încă singură! Oare dacă facem camera bebelușului o facem degeaba?”, ar vrea să știe Emily Burghelea de la cei care o urmăresc în social media.

ADVERTISEMENT