Life

Emily Burghelea are ambiții mari! Cum a devenit Palatul Cotroceni noua ei țintă: „Mă fascinează”

Emily Burghelea are ambiții din ce în ce mai mari! Carismatica fostă concurentă de la Bravo, ai stil râvnește la Palatul Cotroceni, iar pentru asta studiază din greu.
06.05.2022 | 13:30
Emily Burghelea are ambitii mari Cum a devenit Palatul Cotroceni noua ei tinta Ma fascineaza
Emily Burghelea ar vrea să lucreze la Palatul Cotroceni
ADVERTISEMENT

Nu, nu se gândește (deocamdată) să fie viitoarea președintă a României, însă marele ei vis are legătură cu Palatul Cotroceni. Emily Burghelea a făcut o confesiune în premieră, în exclusivitate pentru FANATIK.

Emily Burghelea se visează purtătoarea de cuvânt la Palatul Cotroceni!

Vedeta de televiziune își împarte timpul între fetiță, soț și… facultate! Abia mai are timp să respire, însă fiecare efort pe care îl face pentru ea și cei dragi nu este în zadar.

ADVERTISEMENT

Fosta finalistă de la Bravo, ai stil sezonul 3 studiază Comunicarea și Relațiile Publice și mărturisește că este fascinată de instituția purtătorului de cuvânt. Blondina și-ar dori să ajungă cândva purtător de cuvânt chiar la Administrația Prezidențială!

În aceste zile, Emily se pregătește intens pentru examenul de licență, de care o despart doar două luni. Printre schimbatul scutecelor și momentele petrecute cu soțul ei, Andrei, vedeta își face timp și pentru cursuri și lectură, căci planurile ei de viitor sunt destul de mărețe.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să lucrez în domeniul comunicării”

„Îmi doresc să lucrez în domeniul comunicării. Mă fascinează! La facultate învățăm o multime de lucruri interesante care au legătură și cu lumea televiziunii și cu lumea presei scrise. Cursul meu preferat este “Instituția purtătorului de cuvânt”.

Visul meu cel mare este să lucrez ca purtător de cuvânt la Administrația Prezidențială!”, a declarat Emily Burghelea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dincolo de acest proiect al vieții sale, Emiliana este o mamă extrem de responsabilă. Are o fetiță minunată pe nume Amedeea, iar venirea ei pe lume a schimbat-o complet.

De la tânăra rebelă și dornică de distracție, Emily s-a transformat într-o mămică cu acte în regulă, însă fără să ignore micile bucurii ale vieții de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Mai precis, atunci când vrea să călătorească, una din pasiunile vedetei, Emily o ia pe fetița ei în voiaj, un lucru despre care crede că o ajută să își deschidă orizonturile și să se dezvolte sănătos.

Prima excursie cu cea mică a fost când Amedeea avea doar două luni, iar fetița a fost de-a dreptul fascinată de călătorie!

 

ADVERTISEMENT