ADVERTISEMENT
Life

Emily Burghelea dă verdictul despre Bravo, ai stil Celebrities: „Cred că Theo Rose va câștiga acest sezon”

Autor: Dan Suta | 11.11.2020 | 15:26
Emily Burghelea dă verdictul despre Bravo, ai stil Celebrities: „Cred că Theo Rose va câștiga acest sezon”
Emily Burgheleaa spus cine crede că va câștiga Bravo, ai stil Celebrities. Foto: Instagram/ captură Kanal D

Emily Burghelea, fostă finalistă la Bravo, ai stil sezonul 3 și participantă la Ediția All Stars, are două preferate din actualul sezon și susține că Theo Rose va fi aleasă la final cea mai stilată femeie din România.

ADVERTISEMENT

Emiliana a acceptat provocarea de a-și da verdictul despre ediția cu VIP-uri a show-ului de modă de la Kanal D și a vorbit fără menajamente despre concurs, în exclusivitate pentru FANATIK.

Chiar dacă nu a avut timp să urmărească fiecare ediție din sezonul Celebrities, Emily Burghelea este în temă cu ce fac fetele în emisiunea de la Kanal D și spune că, de departe, fetele care merită să ajungă în finală sunt Deea Codrea și Theo Rose.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea crede că Theo Rose va câștiga în finala Bravo, ai stil, în fața Deei Codrea

Pe Deea o cunoaște personal și consideră că este cea mai stilată. Din punctul ei de vedere, Deea ar trebuie să câștige și asta pentru că tot ce a prezentat în emisiune este stilul ei 100%. Cu toate acestea, Emily crede că Theo va fi cea care va câștiga, datorită carismei pe care o are și a numărului foarte mare de urmăritori.

„Nu prea urmăresc pentru că nu am timp, dar, din ceea ce am văzut, îmi plac Deea Codrea și Theo Rose. Cred că fata care a dovedit ce înseamnă stil, cel mai mult dintre toate concurentele, este Deea și nu o spun doar pentru că o cunosc personal. Îmi place mult și de Theo”, ne-a spus Emily.

ADVERTISEMENT

Emiliana nu îi dă șanse Andreei Tonciu de a ajunge în finală, chiar dacă este unul dintre numele des vehiculate în ultima vreme, având în vedere că a reușit să fie în centrul atenție din prima ediție.

Nu mai păstrează legătura cu fostele concurente

„Cred că bătălia se va da între Deea și Theo. Cred că Theo Rose va câștiga acest sezon. Tonciu nu știu câte șanse are, sincer”, ne-a mai spus Emily Burghelea.

ADVERTISEMENT

Emiliana a devenit cunoscută în urma participării în sezonul al treilea, alături de fosta ei prietenă, Iuliana Doroftei, cea care a câștigat sezonul respectiv.

Timpul a trecut foarte repede de atunci, însă nu a jucat în favoarea apropierii dintre cele două, care au rupt amiciția încă din timpul show-ului de modă. De altfel, Emiliana nu prea mai ține legătura cu niciuna dintre fostele concurente: „Chiar cu niciuna nu mai țin legătura. M-am mai întâlnit cu anumite fete pe la evenimente, dar atât. Cu Iuliana nu am mai vorbit de atunci. Drumurile noastre s-au despărțit atunci”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!