Life

Emily Burghelea, de partea manelistului Dani Mocanu în scandalul cu leul: ”Nu este răspunzător”

23.11.2020 | 19:32
Emily Burghelea de partea manelistului Dani Mocanu in scandalul cu leul Nu este raspunzator
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea îi ține partea lui Dani Mocanu în scandalul în care manelistul a apărut cu un leul rănit în ultimul său videoclip. Fosta asistentă de la „Acces Direct” nu a părut deloc deranjată de atitudinea cântărețului, ci de valul de reacții venite din partea oamenilor. 

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” este de părere că interpretul nu are absolut nicio vină pentru rănirea animalului sălbatic, fiind convinsă că vinovații sunt cu totul alte persoane. Blondina crede că cei responsabili sunt persoanele care au adus leul în locația în care filma manelistul.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta asistentă de la Antena 1 nu înțelege de ce lumea s-a „angajat” să facă dreptate în cazul manelistului, Emily Burghelea fiind de părere că nimeni nu spune nimic despre leii închiși la grădinile zoologice sau despre alte cazuri similare.

Emily Burghelea sare în apărarea lui Dani Mocanu. Ce spune despre leul din videoclipul manelistului

„S-a făcut un mare tam-tam, s-a făcut o petiție online, autoritățile au intervenit în legătură cu leul… oameni buni, în primul rând nu cred că este posibil să aduci un leu la un videoclip în mod ilegal. 

ADVERTISEMENT

Sunt absolut sigură că leul a fost adus acolo pe contract, nu este răspunzător nimeni din videoclip pentru starea de sănătate a leului sau de modul cum arăta. La grădina zoologică rag de dimineața până seara și nimeni nu îi întreabă de ce rag.

Nu știu cu ce a greșit, dar situația stă în felul următor: Nu înțeleg de ce lumea s-a alarmat și s-a înhăitat să facă dreptate în cazul Dani Mocanu. De ce?!”, a spus Emily Burghelea în postarea făcută pe canalul ei de Youtube.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, fosta concurentă de la Kanal D a adus în discuție și cazul pescărușului pe care l-a dus la veterinar în speranța de a-i slava viața. Blondina este supărată că autoritățile tratează cazurile de acest gen cu superficialitate, menționând că a avut parte de multe „ilegalități”.

Dani Mocanu, replică după ce a fost pus la zid legat de leul din videoclipul „Stop România”

Pe de altă parte, Dani Mocanu s-a apărat, mărturisind că leul a fost tratat ca un „bebeluș” și chiar a beneficiat de „machiaj profesionist”. Manelistul nu și-a asumat răspunderea pentru rănile animalului, acesta fiind lovit la unul dintre picioare.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este dezamăgit de valul de reacții pe care l-a stârnit videoclipul piesei „Stop România”, precizând că fanii săi nu ai mai văzut niciodată un asemenea clip. Ce-i drept, melodia a strâns peste 4 milioane de vizualizări, scandalul aducându-i și mai multe vizionări.

„Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu”, a spus artistul într-o filmare de pe Youtube.

ADVERTISEMENT