Life

Emily Burghelea deține dovada agresiunii Vulpiței de către Viorel? Ce spune fosta asistentă Acces Direct

26.06.2020 | 18:30
Emily Burghelea detine dovada agresiunii Vulpitei de catre Viorel Ce spune fosta asistenta Acces Direct
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre fosta asistentă TV, Emily Burghelea, și emisiunea Acces Direct de la Antena 1 continuă asta după ce tânăra din Constanța a demisionat în direct pentru că nu mai dorea să fie părtașă la violențele la care era supusă Veronica Stegaru din partea soțului, Viorel.

Frumoasa blondină a venit cu dovezi care arată că a demisionat, așadar nu a fost dată afară, așa cum a declarat prezentatoarea Mirela Vaida. O altă dovadă care incriminează emisiunea de la Antena 1 este faptul că fosta asistentă are conversații din care reiese clar că Vulpița a fost agresată.

ADVERTISEMENT

De curând, Emily Burghelea a surprins din nou cu o mărturisire pe care a făcut-o în mediul online. Întrebată de ce nu a filmat-o pe Veronica Stegaru când îi spunea că este bătută de soțul ei, fosta asistentă de la Acces Direct a avut răspunsul pregătit.

Fosta asistentă TV, Emily Burghelea, are dovada că Vulpița a fost bătută?

Foștii colegi ai lui Emily Burghelea încearcă din răsputeri să ascundă „sub preș” agresiunile la care este supusă femeia din Blăgești, județul Vaslui, motiv pentru care blondina a declarat că are numeroase dovezi care ar putea scoate la iveală adevărul gol-goluț.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la Acces Direct a strâns de partea sa oameni care i-au crezut versiunea, fiind întrebată pe o rețea de socializare de ce nu a filmat momentul în care Vulpița îi mărturisește că a fost bătută de Viorel, și nu doar o dată.

„Ți-a mărturisit de două ori că a fost bătută. De ce nu ai filmat-o?”, a fost întrebarea unei persoane care o urmărește pe Emily Burghelea în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Cine a spus că nu am făcut asta?”, a fost răspunsul fostei asistente de la Antena 1 care merge până în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

Vulpița, testată cu detectorul de minciuni. Ce a reieșit

Prezentatoarea Mirela Vaida încearcă să o scoată pe Vulpița basma curată din scandalul în care a ajuns să fie implicată. Echipa de la Antena 1 a trimis-o pe femeia din județul Vaslui la detectorul de minciuni, rezultatul fiind unul de-a dreptul năucitor.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă a fost agresată de Viorel, Vulpița a spus „Nu”. Ulterior, când prezentatoarea Acces Direct a întrebat-o dacă a mințit că este bătută pentru a avea parte de mila telespectatorilor, Veronica Stegaru a răspuns cu „Da.” Scena nu a lăsat-o pe Emily Burghelea fără replică care a scris un mesaj pe Instagram.

„Nu cred că este nevoie de o declarație din partea mea ca să vă dați seama de anumite chestii. No comment”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

 

ADVERTISEMENT