Life

Emily Burghelea, dezvăluiri despre relația cu soțul său, Andrei. Motivul pentru care s-au separat în trecut

Emily Burghelea este căsătorită religios din anul 2021 cu Andrei, bărbatul de care s-a despărțit la un moment dat. De ce au mers pe drumuri separate.
02.08.2022 | 11:23
Emily Burghelea dezvaluiri despre relatia cu sotul sau Andrei Motivul pentru care sau separat in trecut
Emily Burghelea, detalii despre separarea de Andrei. De ce s-au despărțit cei doi în trecut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul său. Vedeta de la Pro TV a vorbit despre motivul pentru care s-a separat în trecut de bărbatul cu care are o fetiță pe nume Amedea.

Emily Burghelea, detalii despre separarea de Andrei. Au fost despărțiți 6 luni

Emily Burghelea și Andrei au format un cuplu în urmă cu multă vreme, dar au ajuns la separare. Acum frumoasa blondină a explicat de ce s-a despărțit de partenerul de viață, care după o ceartă nu i-a mai răspuns la telefon.

ADVERTISEMENT

„Ne-am certat la un moment dat și ne-am împăcat. Când ne-am reîntâlnit, după 6 luni, eram două persoane diferite care-și doreau aceleași lucruri, ne doream familie. Când ne-am despărțit, ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii.

Ne-am certat pentru că el avea o conferință la Google. Și zic: Aaa, ce interesant, te duci la Google. E tare. Vreau să merg și eu. Îmi zice «Nu, nu poți». Eu: De ce să nu pot? Te duci cu altcineva? «Bine, hai că văd cum pot să fac».

ADVERTISEMENT

A vorbit, săracul, cu oamenii de la Google, a reușit să obțină un loc în hotel, bilet de avion, mă lua. Și eu, cu o zi înainte, i-am zis: Știi, din păcate, a intervenit o emisiune și chiar nu mai pot să vin.

Oamenii ăștia spun că au mare nevoie de mine și că i-ar ajuta foarte mult dacă aș putea să fiu acolo pentru ei chiar dacă nu m-au anunțat din timp, că li s-a întâmplat ceva… și trebuie să mă duc”, a mărturisit vedeta pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, totul despre împăcarea cu Andrei

Emily Burghelea l-a sunat pe Andrei de nenumărate ori, însă nu i-a mai răspuns la apeluri. Au stat despărțiți timp de 6 luni, cea care a făcut primul pas spre împăcare fiind actuala moderatoare de la Vorbește lumea.

Revederea i-a făcut pe cei doi tineri să realizeze că au foarte multe lucruri în comun, dar mai ales că își doresc o familie. La scurt timp după împăcare aveau să afle că urmează să devină părinți pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

În prezent, Emily Burghelea și Andrei formează un cuplu unit și solid, care își fac timp și pentru ei. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil nu uită de iubirea din relație.

ADVERTISEMENT