Life

Emily Burghelea, dezvăluiri din viața de mamă cu doi copii mici: ”Toată ziua s-a răzbunat pe noi”

Emily Burghelea, mărturie despre traiul cu cei doi micuți. Cu ce neplăceri se confruntă fosta prezentatoare de la Vorbește lumea.
27.02.2023 | 15:20
Emily Burghelea dezvaluiri din viata de mama cu doi copii mici Toata ziua sa razbunat pe noi
Emily Burghelea, mărturie despre traiul cu cei doi micuți. Cu ce neplăceri se confruntă fosta prezentatoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a făcut în urmă cu câteva ore o serie de dezvăluiri din viața de mamă cu doi copii mici. Încă de la primele ore ale dimineții frumoasa blondină a povestit că fiica sa s-a răzbunat pe părinți în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat.

Emily Burghelea, mărturie despre traiul cu cei doi micuți. Cu ce neplăceri se confruntă fosta prezentatoare

Emily Burghelea a povestit că Amedea a făcut o criză de gelozie și că a plâns aproape 24 de ore neîncetat. Micuța realizează că nu mai este în centrul atenției de când a venit pe lume fratele mai mic pe care l-a mușcat de picior.

ADVERTISEMENT

„Cred că ne-am confruntat ieri cu prima criză de gelozie severă a Amedeei. A fost ceva rău de tot, toată ziua a plâns, a țipat și totul a plecat de la faptul că ne-a văzut pe noi de dimineață în pat cu bebe, ea a dormit cu mamaia.

La 6:00 dimineața a venit peste noi în dormitor, ne-am trezit, s-a uitat la noi, la bebe care era între noi și a început. Și acum, ca să fie tacâmul complet, parcă nici bebe nu mai e așa liniștit cum era.

ADVERTISEMENT

Pe bună dreptate, ieri soră-sa chiar a plâns toată ziua și toată ziua s-a răzbunat pe noi, a făcut numai contra. Da… Mi s-a rupt sufletul. L-a mușcat pe bebe de picioruș și i-a lăsat o urmă.

Atunci am simțit că nu mai pot, atunci am zis gata, eu mă duc la nebuni, mă întorc peste vreo 20 de ani”, a povestit fosta prezentatoare de la Vorbește lumea pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, speriată de reacțiile fiicei sale

Emily Burghelea a mai subliniat că este speriată de reacțiile pe care le va avea fiica sa la întoarcerea de la grădiniță. Fosta asistentă de la Acces Direct nu știe cum se va comporta Amedea și asta o face să ceară sfaturi de la urmăritori.

Blondina nu știe cât de mult va continua criza de gelozie pe care o are micuța, motiv pentru care vedeta așteaptă păreri de la fanii din social media. Mai mult decât atât, soțul fostei moderatoare, Andrei, simte că este într-o situație dificilă.

ADVERTISEMENT

Cei doi au o relație foarte frumoasă și sunt extrem de uniți. În plus, Emily Burghelea beneficiază de tot sprijinul din lume din partea partenerului de viață care nu este persoană publică și nu dorește să-și arate chipul.

ADVERTISEMENT