Life

Emily Burghelea, dezvăluiri incredibile: „Dani Oțil mi-a făcut avansuri”; „Mirela Vaida e falsă și duplicitară”

Emily Burghelea n-a vrut să îi ia gura foc, așa că a spus tot! Vedeta a fost invitată în rubrica sosurilor picante din emisiunea lui Cătălin Măruță, iar dezvăluirile sale vor fi cu siguranță intens comentate.
22.07.2022 | 15:58
Emily Burghelea dezvaluiri incredibile Dani Otil mia facut avansuri Mirela Vaida e falsa si duplicitara
Emily Burghelea a vorbit despre Dani Oțil și Mirela Vaida în emisiunea lui Măruță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a făcut câteva dezvăluiri șocante în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta de la PRO TV a spus că în urmă cu câțiva ani, Dani Oțil de la Antena 1 i-a făcut avansuri. Iar asta nu e tot!

Emily Burghelea susține că Mirela Vaida e falsă

Nu a scăpat nici Mirela Vaida, cu care Emiliana a colaborat pentru câteva luni în emisiunea Acces direct. Pentru cei care nu își amintesc, Emily și-a dat demisia în direct, acuzând-o pe Mirela că ar ascunde faptul că Vulpița Veronica Stegaru ar fi fost bătută de soțul ei, Viorel.

ADVERTISEMENT

În urma experienței de la Antena 1, Emily și-a format o părere nu tocmai plăcută despre prezentatoarea și cântăreața de muzică de petrecere.

Astăzi, Emily susține despre ea că este falsă și duplicitară și că uneori vorbește cam mult. Inițial, vedeta de la „Vorbește lumea” s-a gândit destul de mult dacă să citească întrebarea sau nu, dar a avut curaj în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic?”, a declarat Emily Burghelea la PRO TV.

O altă mărturisire care l-a lăsat cu gura căscată pe Măruță a fost despre Dani Oțil, matinalul de la Antenă. „Răzvan sau Dani, nu contează că sunt măritată”, a spus prima oară Emiliana, după care a dat mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

I-a făcut avansuri Dani Oțil?

Vedeta a fost întrebată dacă există vreo persoană publică despre care presa nu a aflat că i-a făcut avansuri. „Dani Oțil mi-a făcut avansuri. Mi-a făcut așa cu mâna… Nu era căsătorit, nici eu. Eram oricum mică. Aveam 18 ani”, a dezvăluit Emiliana.

Influencerița a vorbit și despre întâlnirea pe care a avut-o cu Maluma într-un club din Capitală. Blondina a spus că l-a pupat pe obraji și că și acum ține legătura cu el și cu managerul care se ocupă de artistul columbian.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Emiliana l-a descris și pe Cătălin Botezatu, obligată să spună defectele acestuia: „Are o doză de aroganță și se dă cu prea mult parfum”.

ADVERTISEMENT