Life

Emily Burghelea este însărcinată cu al doilea copil. Cum a aflat vestea prezentatoarea de la Vorbește lumea

Emily Burghelea (22 de ani) are o veste mare pentru comunitatea sa. Fosta concurentă a emisiunii Bravo, ai stil urmează să devină mamă pentru a doua oară.
11.08.2022 | 20:35
Emily Burghelea este insarcinata cu al doilea copil Cum a aflat vestea prezentatoarea de la Vorbeste lumea
Emily Burghelea, mamă pentru a doua oară. În ce mod a aflat vedeta de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV este însărcinată cu al doilea copil. Cum a aflat vestea prezentatoarea de la Vorbește lumea, după ce la primele ore ale dimineții s-a simțit rău și chiar a fost la un pas să leșine în timpul unui live.

Emily Burghelea, mamă pentru a doua oară. În ce mod a aflat vedeta de la Pro TV

Emily Burghelea este foarte activă și atentă la fanii din social media cu care povestește tot feluri de întâmplări din viața personală. În urmă cu numai câteva ore, fosta asistentă de la Acces Direct anunța că nu se simte bine.

ADVERTISEMENT

În această dimineață prezentatoarea de la Vorbește lumea a fost preluată de urgență de o ambulanță după ce a fost la un pas să leșine, în timp ce se afla pe teren. Blondina a fost preluată imediat de cadrele medicale.

Ajunsă la spital, vedeta de la Pro TV s-a fotografiat cu perfuzia în mână și apoi le-a dat vestea cea mare fanilor săi: este însărcinată pentru a doua oară. Emily Burghelea are o fetiță care a împlinit recent vârsta de un an.

ADVERTISEMENT

„Iubitul lui Emily este gata pentru doi? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, sunt însărcinată! O să mai avem un copil!”, i-a transmis moderatoarea soțului ei pe nume Andrei, pe Instagram.

Emily Burghelea, în culmea fericirii

Emily Burghelea radiază de fericire de când a aflat că urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea pare că nu a planificat această sarcină, dar se simte binecuvântată.

ADVERTISEMENT

Felicitările nu au întârziat să apară atât din partea internauților, cât și din partea persoanelor publice. Adela Popescu, Ilinca Vandici, Majda și Ozana Barabancea sunt vedetele care i-au transmis numai gânduri bune.

„Dumnezeu bunuțul! Ce dar frumos ne-a făcut el iar!”, este unul dintre comentariile lăsate de Emily Burghelea pe Instagram, la urarea primită de la jurata de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

„A venit barza. Păpușică frumoasă, îmi pare rău că mi-a fost rău în platou”, i-a răspuns blondina colegei sale de emisiune, Majda.

ADVERTISEMENT