Life

Emily Burghelea iese la atac. Fosta asistentă le-a pus gând rău celor de la Acces Direct, inclusiv Mirelei Vaida: “Ne vedem în instanță!”

23.06.2020 | 11:49
Emily Burghelea iese la atac Fosta asistenta lea pus gand rau celor de la Acces Direct inclusiv Mirelei Vaida Ne vedem in instanta
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Emily Burghelea și Acces Direct continuă. Fosta asistentă i-a pus gând rău, inclusiv, Mirelei Vaida și vrea să-și demonstreze dreptatea cu orice preț.

Fosta asistentă de la Acces Direct, care și-a dat demisia în urma mărturiilor legate de soarta Vulpiței, agresată fizic de soțul ei, este dispusă să meargă în instanță pentru a demonstra că spune adevărul și pentru a le închide gura toturor contestatarilor.

ADVERTISEMENT

Nici Mirela Vaida nu a scăpat. Emily a transmis un mesaj cu subînțeles care o vizează și pe vedeta Antenei 1, după ce a acuzat-o pe fosta asistentă că minte cu nerușinare și că, în realitate, a fost dată afară de la Acces Direct pentru că a încălct regulamentul.

Emily Burghelea amenință Aces Direct cu proces în instanță

După ce și-a dat demisia de la Antena 1, Emily Burghelea este hotărâtă să facă lumină în scandalul în care se află cu foștii șefi, după ce a dezvăluit realitatea care nu se  vede în fața camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă susține că Vulpița este maltratată fizic de către soțul ei, Viorel, și nu puține au fost dățile în care aceasta s-a prezentat la emisiune plină de vânătăi, dar acest lucru a fost ascuns atât de șefi, cât și de Mirela Vaida.

Repezentanții Antenei, în frunte cu Mirela Vaida, neagă toate aceste acuzații și, mai mult decât atât, susțin că Emily minte și că, de fapt, a fost concediată în urma comportamentului inadecvat pe care l-a avut față de soții Stegaru.

ADVERTISEMENT

Mesaj cu subînțeles pentru șefii de la Antena 1

Pentru a se mai relaxa, Emily și-a luat o vacanță pe cinste și a plecat departe de toată nebunia creată, de câteva zile bune, în urma declarațiilor făcute chiar de ea.

De pe plaja însorită, fosta asistentă le-a transmis fanilor un mesaj inedit prin intermediul contului personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

emily burghelea, vacantă, scandal, antena 1

Fosta asistentă le-a pus gând rău celor de la Acces Direct„Adevărul este scump! Dacă trebuie să plătesc că am spus adevărul… eu o să plătesc! Ne vedem în instanță. Am plecat în vacanță. V-am pupat!” a scris Emily, pe Instagramul său, alături de o fotografie din vacanță.

ADVERTISEMENT