Life

Emily Burghelea, imagini inedite cu soțul ei. Andrei a fost filmat fără mască

Emily Burghelea a distribuit un videoclip în care partenerul de viață apare fără masca cu care și-a obișnuit fanii de pe rețelele de socializare. Fotografii speciale.
04.09.2022 | 17:42
Emily Burghelea imagini inedite cu sotul ei Andrei a fost filmat fara masca
Emily Burghelea, fotografii speciale cu Andrei, fără mască. Bărbatul își ascunde identitatea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Vorbește lumea a încărcat imagini inedite cu soțul ei. Andrei a fost filmat fără mască în timp ce o ține de mână pe fiica sa, Amedeea. Cei trei se află într-o scurtă vacanță în afara Capitalei.

Emily Burghelea, fotografii speciale cu Andrei, fără mască. Bărbatul își ascunde identitatea

Emily Burghelea are o relație de dragoste pe care nu o ține ascunsă, însă identitatea partenerului de viață nu este cunoscută. Andrei apare întotdeauna cu ochelari de soare și cu mască, despre el știindu-se puține lucruri.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă frumoasă blondină a încercat să-l demascheze pe cel care îi este soț, iar de această dată a distribuit un videoclip în care este însoțit de micuța lor. Bărbatul a fost filmat de la spate, fără să i se vadă chipul.

Ce-i drept, la un moment dat se poate observa puțin din profilul lui Andrei, care este un tânăr ce lucrează într-un domeniu care-i aduce foarte mulți ani. Emily Burghelea a dezvăluit în trecut că este angajat la Google.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Emily Burghelea ține foarte mult la intimitatea sa, chiar dacă are o relație de dragoste cu o persoană publică. Cei doi sunt împreună de câțiva ani și sunt părinții unei fetițe.

Peste numai câteva luni blondina va naște din nou, lucru pe care l-a anunțat pe social media de curând, după ce i s-a făcut rău pe platourile de filmare de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Andrei, fără mască de protecție
Andrei, soțul Emilianei Burghelea, fără mască de protecție. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Când va renunța soțul lui Emily Burghelea la mască

Emily Burghelea este prezentă constant pe micile ecrane și pe rețelele de socializare, fiind întrebată frecvent când soțul său va renunța la masca de protecție. Fanii sunt foarte curioși să afle cine se ascunde în spatele ei.

„Azi, Andrei era la un pas să-și dea masca jos”, a mărturisit frumoasa blondină pe Instagram, după ce a apărut în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

„Eu i-am zis să și-o dea jos și îmi zice că da, o să și-o dea la un moment dat, dar momentan nu”, este răspunsul primit de un fan de la vedetă, într-un mall din București.

ADVERTISEMENT