Life

Emily Burghelea, în vizită la socrii. Cum s-a simțit fosta asistentă la părinții iubitului ei

29.12.2020 | 21:03
Emily Burghelea in vizita la socrii Cum sa simtit fosta asistenta la parintii iubitului ei
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea este în culmea fericirii de când s-a căsătorit cu iubitul misterios, dezvăluind recent și cum se înțelege cu părinții lui Andrei. Fosta asistentă TV și-a vizitat socrii chiar în ziua de Crăciun. 

Blondina a mărturisit că părinții lui Andrei sunt niște oameni moderni, cu care se înțelege de minune. Vedeta susține că socrul său este genul de persoană care mănâncă foarte sănătos și face yoga, în timp ce mama soacră îi este foarte apropiată.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost primită cu brațele deschise de părinții bărbatului care i-a furat inima. Emily Burghelea a fost extrem de emoționată la întâlnirea cu socrii, dezvăluind că a fost prima femeie pe care Andrei a prezentat-o familiei sale.

Emily Burghelea, momente speciale în casa socrilor. Cum s-a simțit vedeta

Fosta asistentă de la Acces Direct s-a simțit ca acasă în locuința socrilor săi, Emily Burghelea fiind îndrăgostită peste urechi de Andrei, bărbatul misterios care nu dorește să-și arate fața, motiv pentru care poartă mască de fiecare dată când apare în public.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, blondina a mai dezvăluit că a trăit momente ca-n povești în casa socrilor, simțindu-se cu adevărat specială de când a apărut Andrei în viața ei. De altfel, fosta concurentă de la Kanal D s-a fotografiat lângă bradul din casa socrilor, alături de câinele acestora.

Emily Burghelea, în casa socrilor săi
Emily Burghelea, imagini din casa părinților iubitului ei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Constanța este în carantină, nu am putut să merg acasă de Crăciun, însă după ce ne-am făcut teste rapide, am mers la părinții iubitului meu.

ADVERTISEMENT

Mă înțeleg atât de bine cu mama soacră! De tata socru nici nu mai zic, face yoga și mănâncă doar mâncare sănătoasă.

Sunt foarte cool amândoi! M-au primit în familie cu brațele deschise. Acum mă simt ca acasă la ei, dar prima întâlnire a fost extrem de emoționantă pentru că am fost prima fată pe care Mr. a dus-o acasă.

ADVERTISEMENT

Ca în povești! Pentru mine asta a însemnat ENORM! M-a făcut să mă simt foarte specială… Ne iubim la nebunie. Nu credeam că este posibil, dar vă spun sincer, sunt în al 9-lea cer”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

ADVERTISEMENT