Life

Emily Burghelea, infectată cu un virus după ce a aflat că este însărcinată. Soțul prezentatoarei: “Nu s-a mișcat din pat”

Emily Burghelea s-a infectat cu un virus la puțin timp după ce a aflat că este însărcinată cu al doilea copil. Soțul prezentatoarei de la Pro TV a avut grijă de ea.
16.08.2022 | 13:07
Emily Burghelea infectata cu un virus dupa ce a aflat ca este insarcinata Sotul prezentatoarei Nu sa miscat din pat
Emily Burghelea, infectată cu un virus după ce a aflat că este însărcinată. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea s-a infectat cu un virus la scurt timp după ce a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Andrei, soțul prezentatoarei TV, este cel care a avut grijă de ea în aceste momente dificile.

Emily Burghelea, infectată cu un virus după ce a aflat că este însărcinată

Fiica vedetei, Amedea, s-a infectat cu un virus de la grădiniță, pe care l-a transmis și părinților ei. Toți trei s-au testat de COVID-19, însă rezultatul a fost negativ.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Emily Burghelea și a partenerului ei se simte mai bine. Starea prezentatoarei de la Vorbește lumea, care a aflat de curând că așteaptă al doilea copil, nu este una prea bună.

Soțul lui Emily este cel care se asigură că blondina își ia tratamentul prescris de medic. Andrei a filmat-o pe vedetă și a postat totul pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

“Azi nu s-a mișcat din pat de rău. Am luat amândoi virusul Amedeei de la grădiniță.” a spus Andrei pe Instastory.

Emily Burghelea a aflat recent că este însărcinată pentru a doua oară, așa că nu a vrut, inițial, să-și ia tratamentul, chiar dacă acesta a fost prescris de medic.

ADVERTISEMENT

Tânăra credea că poate trece peste aceste simptome și fără tratament, însă partenerul ei nu i-a băgat în seamă obiecțiile.

“Dar nu vreau să iau. Dar oare nu poate să-mi treacă fără pastile? (…) Cum îi dau eu tratamentul prescris de medic Amedeei, așa mi-l dă soțul meu mie. Avem ceva în comun, amândouă facem figuri.

ADVERTISEMENT

Am primit de la doctor un tratament permis în sarcină, credeam că pot să trec peste fără ele, dar se pare că e necesar.”, a scris Emily Burghelea după ce soțul a reușit să o convingă să-și ia pastilele.

Emily Burghelea
Emily Burghelea, nevoită să ia tratament după ce s-a infectat cu un virus de la fiica ei. Sursa foto: Intagram/ Colaj Fanatik

Emily Burhgelea are pofte în timpul sarcinii

După ce a început să se simtă mai bine, Emily Burghelea le-a povestit urmăritorilor că are pofte de când a aflat că este însărcinată.

Noaptea trecută, Emily l-a trimis pe soțul ei să-i cumpere shaorma. Andrei i-a făcut pe plac soției și a mers până la cel mai apropiat fast food cu bicicleta, pentru a ajunge mai repede.

La prima sarcină, prezentatoarea de la Pro TV nu a avut poftă de nimic, însă acum ar vrea să mănânce mereu câte ceva. După ce a născut-o pe Amedea, vedeta și-a spus că la următorul copil va avea diverse pofte, lucru care s-a și întâmplat, în cele din urmă.

“Și mi-am zis: la următorul bebeluș, cu siguranță, o să-mi fie poftă de mai multe chestii mai des.

Mi-am pus asta în cap, iar acum chiar îmi e poftă de chestii și e pe bune, nu sunt pofte închipuite. Simt că dacă nu mănânc ceva leșin.”, a mai spus ea.

Recent, fiica lui Emily Burghelea a împlinit vârsta de un an.

ADVERTISEMENT