Life

Emily Burghelea, iritată de filmările iubitului ei. În ce ipostaze apare fosta concurentă de la Bravo, ai stil

26.11.2020 | 12:37
Emily Burghelea iritata de filmarile iubitului ei In ce ipostaze apare fosta concurenta de la Bravo ai stil
Emily Burghelea, iritată de filmările iubitului ei. În ce ipostaze apare fosta concurentă de la Bravo, ai stil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea începe să fie tot mai iritată de filmările iubitului ei, după ce fosta asistentă de la „Acces Direct” i-a deschis un cont pe Instagram fără a-i cere acordul. Bărbatul i-a declarat „război”, motiv pentru care o filmează în tot felul de ipostaze, unele nu prea plăcute.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” apare pe rețelele de socializare fără pic de machiaj, atunci când savurează micul dejun sau când poartă pijamale. Blondina este filmată aproape non-stop și nu are niciun pic de răgaz din partea iubitului.

ADVERTISEMENT

Misteriosul care își ascunde fața, și care se numește Andrei, o exasperează pe Emily Burghelea pentru a putea câștiga un pariu. Mai exact, acesta nu vrea să fie expus sub nicio formă pe rețelele de socializare, motiv pentru care apare mereu cu mască și ochelari de soare.

Emily Burghelea, enervată la culme de partenerul de viață secret

„Șiiiii cred că am câștigat pariul! Am dus-o la exasperare cu story-urile mele, iar de două zile nu mă mai lasă să o filmez.

ADVERTISEMENT

Dacă lucrurile merg conform planului, am să reușesc să închid contul în câteva zile! Emily Burghelea eu ți-am zis!”, spune iubitul misterios al blondinei într-o postare făcută pe Instagram, informează cancan.ro.

Fosta participantă a show-ului de stil de la Kanal D a încercat să-și facă partenerul de viață să renunțe la ideea de a „dispărea” de pe rețelele de socializare, în ciuda faptului că nu mai vrea să se lase filmată de bărbatul pe care-l iubește.

ADVERTISEMENT

„Nu îl închide, iubireeeeeee!!!!!!! Ți-am zis, filmează altceva. Altceva, nu pe altcineva”, a fost replica dată de fosta asistentă a Mirelei Vaida.

Iubitul Emilianei nu-și dorește să fie persoană publică, dovadă fiind chiar momentul în care a apărut în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Bărbatul nu a renunțat la masca care îi acoperea fața nici în clipa în care a cerut mâna iubitei sale.

ADVERTISEMENT

Cererea în căsătorie a fost una emoționantă, Andrei mărturisind că și-ar fi dorit să facă acest lucru la Viena. Din păcate, pandemia i-a dat planurile peste cap, bărbatul precizând totodată că a fost atras de naturalețea și maturitatea fostei asistente TV.

„Am avut foarte mari emoții, nu le pot exprima nici acum”, a spus iubitul lui Emily Burghelea, în timp ce blondina a recunoscut că s-a comportat ciudat, sub presiune.

ADVERTISEMENT