Life

Emily Burghelea, la un pas de înec în mare! A căzut de pe placa de surf – Foto

08.07.2020 | 11:49
Emily Burghelea la un pas de inec in mare A cazut de pe placa de surf  Foto
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a fost la un pas de înec în mare, chiar în timp ce se dădea cu placa de surf pe apă.

Blonda a vrut un pic de adrenalină și s-a ales cu o sperietură. În timp ce se poza pe placa de surf, fosta asistentă de la Acces Direct, într-un moment de neatenție, a căzut fix sub placă.

ADVERTISEMENT

Din fericire, ea și-a revenit rapid și a ieșit la suprafață, însă experiența a făcut-o să înghită câteva guri de apă.

Emily Burghelea, la un pas de înec din cauza neatenției

După ce s-a dezechilibrat și a căzut sub placa de surf, fosta concurentă de la Bravo Ai Stil, de la Kanal D, se putea lovi la cap sau chiar să rămână sub apă. Norocul a fost de partea ei și a ieșit din apă nevătămată.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a fost fotografiată chiar în momentul în care a căzut, căci realiza niște poze pentru Instagram, fără să știe ce va urma.

 

View this post on Instagram

 

Acel moment cand pui un vlog nou si esti cel mai fericit dar realizezi ca pe youtube intra doar 0,5% din comunitatea ta de pe instagram ?? De ceeeee asa putini? Haideti pe youtube, prieteni! Subscribe la Emily Burghelea! ❤️ Am nevoie de sustinerea voastra ca sa raman motivata! ❤️?????? Loveeeeeeeeeeeee you guys! ????????

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea) on

Și pentru că până la urmă s-a amuzat de situație, vedeta TV a postat imaginile pe Instagram, unde și-a îndemnat fanii să o urmărească pe platformele de socializare, în special pe Youtube, unde săptămânal postează clipuri.

ADVERTISEMENT

A demisionat de la Acces Direct

Emily Burghelea este într-un scandal cu trustul Intact, după ce a făcut dezvăluiri în direct la TV despre bătăile pe care Veronica Stegaru le ia de la soțul ei, Viorel. Cei doi sunt personaje cheie în audiența pe care Acces Direct o face în ultima perioadă.

Mai mult decât atât, Emily a dezvăluit că Mirela Vaida și foștii ei colegi știau că Vulpița ia bătaie, însă nimeni nu intervine. Tânăra și-a dat demisia de la Acces Direct, iar acum, pentru că a făcut declarații din culise ea poate fi bună de plată, după ce oficialii trustului Intact au dat-o în judecată.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea s-a făcut remarcată după participarea la Bravo Ai Stil, de la Kanal D, iar apoi a fost chiar și la un castig de asistentă la Neatza cu Răzvan și Dani. Până la urmă, cei care au cooptat-o au fost foștii colegi de la Antena 1.

ADVERTISEMENT