Life

Emily Burghelea, moment surprinzător la Vorbește lumea. Ce a pățit prezentatoarea TV

Emily Burghelea este noua prezentatoare a show-ului Vorbește lumea, unde recent a avut parte de un episod imprevizibil. Ce i s-a întâmplat vedetei în platou.
27.07.2022 | 20:06
Emily Burghelea moment surprinzator la Vorbeste lumea Ce a patit prezentatoarea TV
Emily Burghelea, moment neașteptat la Vorbește lumea. Ce i s-a întâmplat blondinei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra și-a impresionat fanii cu un moment surprinzător, după ce a fost filmată întinsă pe jos. Vedeta de la Pro TV și-a ținut admiratorii cu sufletul la gură, însă ulterior a dezvăluit care este motivul pentru care a ajuns în această situație.

Emily Burghelea, ipostază uimitoare la TV. Ce i s-a întâmplat blondinei

Emily Burghelea a pozat într-o persoană leșinată, totul făcând parte dintr-un scenariu. Influencerița a participat la un exercițiu pentru învățarea tehnicilor care trebuie acordate prima oară în cazul unui leșin.

ADVERTISEMENT

„Aoleu, țineți-mă că leșin, mi s-a făcut rău. Aoleu, am leșinat, ce rău îmi este de la căldura asta.

Salvați-mă! Vă rog, sunt leșinată de zece minute”, a declarat frumoasa blondină în emisiunea de la Pro TV, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta a stat întinsă pe jos preț de câteva minute, cu această ocazie având și un sfat pentru toate doamnele și domnișoarele. Emily Burghelea a avut o atenționare pentru tinerele care ar putea ajunge în situația sa.

„Nu leșinați în fustă”, a completat fosta concurentă a emisiunii Bravo, ai stil, în show-ul de la Pro TV, ținuta sa fiind compusă din fustă și top, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, replică amuzantă pentru iubitul ei

Declarația l-a amuzat inclusiv pe iubitul frumoasei vedete de la Pro TV, Andrei, cu care tânăra de 22 de ani are o relație sentimentală de ceva vreme. Cei doi sunt fericiții părinți ai unei fetițe superbe pe nume Amedea.

Iubitul tinerei este o persoană discretă și retrasă, care nu dorește să devină persoană publică. Acesta este și motivul pentru care apare întotdeauna cu mască și cu ochelari de soare pe stradă sau la evenimente mondene.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea și Andrei formează o familie de o bucată bună de timp, prezentatoarea de la Vorbește lumea având numai cuvinte de laudă pentru partenerul de viață.

ADVERTISEMENT