Life

Emily Burghelea are probleme mari cu băiețelul său. De ce afecțiune suferă micuțul: „Nu mai pot să-l văd așa”

Emily Burghelea are mari probleme cu fiu său cel mic. Damian se confruntă cu o afecțiune de care mama sa nu știe cum să scape.
16.05.2023 | 12:48
Emily Burghelea are probleme mari cu baietelul sau De ce afectiune sufera micutul Nu mai pot sal vad asa
Emily Burghelea are probleme cu fiul său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a dezvăluit că este disperată. Vedeta nu știe cum să mai scape de o afecțiune cu care se confruntă fiul său cel mic. A povestit totul în mediul online și le-a spus fanilor prin ce trece în ultima perioada.

Ce problemă are fiul lui Emily Burghelea

Emily Burghelea este o mămică tânără și împlinită. În vârstă de dar 23 de ani, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume un băiețel, iar acasă mai avea o fetiță, în vârstă de doi ani, pe nume Amedeea.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă își dedică aproape tot timpul celor mici, este imposibil să nu apară și situații greu de gestionat. Recent, vedeta a dezvăluit că Damian, fiul său, se confruntă cu o afecțiune de sănătate de care nu reușește să scape.

Este vorba despre dermatita atopică, care apare de obicei la bebeluși. Aceasta se manifestă prin uscarea și înroșirea pielii, însoțite de senzația de mâncărime. Emily Burghelea a dezvăluit că, până acum, a apelat la ajutorul medicului de familie.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a prescris un tratament, dar care nu a dat roade. Astfel că, vedeta a început să-și pună tot felul de întrebări. Și-a pus în plan să consulte și un doctor specialist și se teme ca nu cumva să persiste din cauza alimentației sale, având în vedere că alăptează.

„Nu știu ce să ne mai facem cu dermatita asta atopică. Căutăm specialiști. Până acum am discutat despre problema asta doar cu doamna doctor de familie. Și ne-a dat dânsa un tratament, dar cred că trebuie să aprofundăm situația, să mergem și la dermatolog.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că ar fi bine să mergem și la alergolog, ca să  vedem dacă nu cumva este vorba despre vreo alergie la ceva ce mănânc eu. Este alăptat doar la sân și poate fi, nu știu.

Mi-a  spus că poate ar putea fi o alergie la lactoză, poate n-ar mai trebui să mănânc eu o perioadă lactate sau poate fi o alergie la ceva din dieta mea sau la detergenți”, a spus vedeta, conform unica.ro.  

ADVERTISEMENT

„Nu mai pot să-l văd așa”

Tânăra mămică este disperată și spune că nu mai rezistă să-l vadă așa pe fiul său, mai ales că problema reapare de fiecare dată când are impresia că s-a vindecat. nu mai pot să-l văd așa. „De fiecare dată mi se pare că îi trece, că se vindecă.

Dar de fiecare dată apar și este și mai rău, și mai rău, fiecare erupție este diferită. Nu apar foarte des, dar și când apar este ceva groaznic, mai ales că îl văd că îl doare, vrea să se scarpine… e ceva rău”, a continuat fosta prezentatoare de la Vorbește lumea.

Mai mult , Emily Burghelea a luat în calcul și tratamentele naturiste, chiar dacă îi este teamă să le încerce. „Pe de altă parte este și zona cealaltă, cu tratamente naturiste, cu ceaiuri, cu spălat pe față cu ceai de mușețel, uleiuri esențiale, creme de gălbenele.

N-am încercat până acum niciuna din aceste variante. Mi-a fost puțin teamă, dar nu este exclus să mergem cu el și la un doctor homeopat, pentru că am înțeles că sunt foarte buni, nu am luat până acum contact cu așa ceva”, a încheiat Emiliana.

ADVERTISEMENT