Life

Emily Burghelea, probleme cu fiica ei, din cauza vaccinului: “Am fost terminată psihic”

Emily Burghelea a avut probleme cu fiica ei după ce a dus-o la vaccin. Blondina a stat trează toată noaptea, pentru că micuța nu se mai oprea din plâns.
17.03.2022 | 00:50
Emily Burghelea probleme cu fiica ei din cauza vaccinului Am fost terminata psihic
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a avut probleme cu fiica ei după ce a fost să-i vacă vaccinul. Fosta asistentă TV s-a speriat foarte tare după ce micuța a avut câteva efecte secundare.

Emily Burghelea a avut probleme cu fiica ei

Micuța Amedea a avut probleme după ce și-a făcut vaccinul. Fetița lui Emily Burghelea nu s-a putut opri din plâns toată noaptea.

ADVERTISEMENT

“Am avut cea mai grea noapte de până acum cu Amedea după vaccin. A fost teribil. A plâns foarte mult și nu am putut să o calmez deloc. Am fost terminată psihic. Pot să indur orice pe lumea asta, numai asta nu.”, a declarat Emily Burghelea pentru kanald.ro.

Fosta asistentă de la Acces Direct și soțul ei au încercat toată noaptea să o calmeze pe fiica lor, dar nu au avut succes. Tânăra a fost îndemnată să-și vaccineze fiica ziua, nu seara, pentru a evita astfel de probleme.

ADVERTISEMENT

“Starea Amedeei este mai bună. Am înțeles că, cu cât bebelușii sunt mai mari, cu atât le este mai greu la vaccin. Până acum, nu am avut probleme.

Nu mă așteptam să fie așa dificil de data asta. Am primit un sfat. Este mai bine ca bebelușii sa fie vaccinați ziua și nu seara.”, a mai spus Emily Burhgelea.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! este o mămică dedicată și face tot posibilul să fie cât mai implicată în creșterea fiicei sale. În același timp, blondina încearcă să ajungă și la facultate și își face timp și pentru ea. Este pasionată și de modă, dar reușește să-și facă timp pentru tot ceea ce-i place.

“Amedea este binecuvântarea mea de la Dumnezeu, îmi dă putere și mă învață în fiecare secundă că sunt mai puternică decât credeam! Reușesc să le fac pe toate cu succes! Sunt mamă, soție, studentă, persoană publică, sunt pasionată de modă și am și timp pentru mine.”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a mai declarat, pentru aceeași sursă, că fiica ei a ajutat-o să se disciplineze și să se maturizeze.

ADVERTISEMENT