Life

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct și susține că Vulpița a fost bătută de Viorel: „Mi-a arătat urmele”

15.06.2020 | 22:05
Emily Burghelea sia dat demisia de la Acces Direct si sustine ca Vulpita a fost batuta de Viorel Mia aratat urmele
ADVERTISEMENT

Săptămâna a început cum nu se putea mai prost pentru echipa emisiunii Acces Direct, care se vede nevoită să se despartă de un membru important după aproape un an de colaborare.

Emily Burghelea, asistenta Mirela Vaida, și-a anunțat demisia la scurt timp după ediția de luni, 15 iunie, nemulțumită de faptul că producătorii ar ignora cu bună știință agresiunile la care Viorel o supune pe Vulpița.

ADVERTISEMENT

Da, ați auzit bine. Cu ochii în lacrimi, frumoasa blondină a dezvăluit că tânăra din Blăgești i s-a destăinuit cu doar câteva minute înainte de a intra în direct. Nu a apucat, însă, să-și ducă ideea până la capăt, pentru că prezentatoarea a întrerupt-o imediat, pe motiv că ediția ajunsese la final.

Emily Burghelea a răbufnit în direct la TV. Asistenta Mirelei Vaida susține că Vulpița este bătută de Viorel

Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…

ADVERTISEMENT

Acces Direct LIVE !

O distribuire ne-ar fi de folos.. !

Posted by Acces Direct Live on Monday, June 15, 2020

Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii, în timp ce Mirela Vaida făcea eforturi disperate să o liniștească.

„N-ai cum să arăți vânăt și să ai ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva”

Blondina a revenit ulterior cu precizări și a dezvăluit că are dovezi solide în susținerea afirmațiilor sale. Asta pentru că Vulpița i-a arătat vânătăile provocate de loviturile soțului, în timp ce îi spunea, printre lacrimi, că nu mai suportă calvarul pe care îi trăiește.

ADVERTISEMENT

Asta e problema lui. El nu a putut, nu a putut, a putut Veronica să vină la mine… Veronica… mi-a spus clar cu subiect și predicat că este….bătută, îmi pare rău… că este agresată de Viorel, mi-a arătat urmele.

Am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă. Nu înțeleg, nu înțeleg de ce?

ADVERTISEMENT

Ei spun că nu ar fi așa, dar n-ai cum să arăți vânăt și să ai ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva”, a spus Emily Burghelea în videoclipul publicat recent în mediul online.

ADVERTISEMENT