Life

Emily Burghelea și Andrei, nuntă de urgență? De ce s-au grăbit să se căsătorească

02.12.2020 | 20:08
Emily Burghelea si Andrei nunta de urgenta De ce sau grabit sa se casatoreasca
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea s-a căsătorit sâmbătă cu iubitul ei, Andrei, pe care l-a ținut ascuns de ochii presei o bună perioadă de timp, motiv pentru care fanii blondinei s-au gândit dacă nu cumva aceasta s-a grăbit să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

Emily Burghelea și iubitul ei și-au unit destinele zilele trecutem, iar fosta asistentă TV a împărtășit acest eveniment special cu fanii ei de pe rețelele de socializare, postând imagini de poveste.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! și iubitul ei s-au logidit în urmă cu câteva săptămâni, după ce Andrei a cerut-o pe Emily Burghelea chiar în direct în platoul emisiunii Teo Show.

S-au grăbit Emily Burghelea și Andrei să se căsătorească?

De-a lungul relației cu Andrei, Emily Burghelea a decis să își țină viața personală departe de ochii presei. Recent, acesta a cerut-o pe tânără în căsătorie în cadrul emisiunii Teo Show, iar Emily a acceptat emoționată cererea iubitului ei.

ADVERTISEMENT

Evenimentul mult așteptat a avut loc sâmbătă, atunci când Emily Burghelea și iubitul ei și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, iar fanii blondinei s-au întrebat dacă nu cumva aceasta s-a grăbit cu nunta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Cei doi îndrăgostiți au mers la Adam Andreas Stavarache, numerologul vedetelor, care le-a ghicit în cărți. Tinerii căsătoriți au vorbit despre relația lor. Numerologul le-a dat câteva sfaturi lui Emily și lui Andrei, iar bărbatul a suprins-o pe soția sa în timp ce stătea pe telefon, ascultându-l pe numerolog.

ADVERTISEMENT

,,Nu o lăsa să stea, că înnebunește!”, a spus Adam Andreas Stavarache.

,,Păi am cerut-o de soție!”, a răspuns Andrei.

,,Da, știu. Uite, pe 6 sau 8 trebuie să se întâmple. Trebuie să fie ceva fix. Și, neapărat, ambele în aceeași zi, și căsătoria, și biserica. Haideți la studio, veniți pe rând”, a spus Adam Andreas Stavarache.