Life

Emily Burghelea și Iulia Albu vor avea o emisiune împreună! Despre ce este vorba

04.11.2020 | 15:58
Emily Burghelea si Iulia Albu vor avea o emisiune impreuna Despre ce este vorba
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea dă marea lovitură! Fosta asistentă a Mirelei Vaida va avea propria emisiune online alături de Iulia Albu. Este vorba despre un show de cooking, și nu orice fel de cooking, căci vedeta va prezenta doar preparate vegetariene.

Rolul Iuliei în acest show pe care îl pregătește fosta concurentă de la Bravo, ai stil va fi cel de jurat, după cum a anunțat chiar ea.

ADVERTISEMENT

Emisiunea va fi urcată pe Youtube în zilele de miercuri și vineri, iar asistenta promite invitați care mai de care mai cunoscuți care vor trebui să facă față criticilor Iuliei Albu.

Emily Burghelea, cooking show împreună cu Iulia Albu, pe Youtube

Demisia de la Acces direct pare să îi fi dat un imbold suficient de mare Emilianei astfel încât să conceapă un format potrivit ei, dorința de a face ceva în televiziune ori în mediul online fiind de neclintit încă de când a participat în concursul de modă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Emily le-a spus fanilor de pe Instagram că i-a fost dor de camerele de luat vederi, iar emisiunea ei culinară speră să fie una care să ajungă la inimile tuturor, având în vedere că este, practic, prima ei producție tv online.

„O să iasă cu scântei!”

„Nici nu vreți să știți ce vă așteaptă‼️ Mâine vă așteptăm pe toți la noi acasă! Sunteți invitații noștri virtuali! Postez primul episod din Vegan Cooking Show! În fiecare zi de post a săptămanii, adică miercuri și vineri, veți avea la ce să vă uitați! O să vă amuzați și o să învățați pentru că nu gătesc singură!

ADVERTISEMENT

Alături de mine vor fi doi invitați permanenți care sunt în măsură să vorbească despre mâncare: un celebru nutriționist și un campion mondial la fitness. Pentru cine gătim? Nici nu vă mai zic … Nu o să vă vină să credeți, dar @iamiuliaalbu este juratul celebru care va degusta și va nota preparatul. O să iasă cu SCÂNTEI‼️‼️‼️

Nu vă zic ora la care îl voi posta, însă vă sfătuiesc să vă abonați de pe acum la canalul meu de Youtube și să activați notificările ca să fiți primii care văd nebunia asta de show!”, este anunțul făcut de Emiliana.

ADVERTISEMENT