Life

Emily Burghelea și Iuliana Doroftei de la Bravo, ai stil, de la prietenie la… block. De ce nu-și mai vorbesc nici azi cele două

Emily Burghelea a vorbit despre prietenia dintre ea și Iuliana Doroftei, câștigătoarea ediției cu numărul 3 a show-ului Bravo, ai stil. De ce nu mai țin legătura?
18.03.2022 | 11:50
Emily Burghelea si Iuliana Doroftei de la Bravo ai stil de la prietenie la block De ce nusi mai vorbesc nici azi cele doua
Emily Burghelea și Iuliana Doroftei, foste concurente la Bravo, ai stil. Foto: Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea și Iuliana Doroftei au intrat împreună în sezonul trei al concursului de modă Bravo, ai stil de la Kanal D. Aproape până la finalul ediției, cele două au concurat ca și cuplu, însă pe parcurs s-au separat.

Emily Burghelea, totul despre prietenia cu Iuliana Doroftei de la Bravo, ai stil

Emiliana a vorbit sincer despre ruptura dintre ea și Iuliana, pe care o știe din copilărie. În anii care s-au scurs de la terminarea acelui sezon, Emily a încercat să se apropie de Iuliana, însă fără mari șanse. După o ceartă destul de urâtă cu aceasta, Burghelea i-a dat block pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Emily a mai spus că dacă ar fi câștigat ea, ar fi împărțit premiul cu prietena ei. În același timp, nu a pretins în nicio clipă ca Iuliana să facă același lucru și i-a respectat decizia de a păstra premiul în integralitate pentru ea, având în vedere că în finală cele două au concurat una împotriva celeilalte.

„Am fost prietene de când eram micuțe, de la 14-15 ani. Nu am fost invidioasă absolut deloc. M-am bucurat pentru ea. Oricum am pierdut la puțină diferență. Eu voiam să împart cecul dacă aș fi câștigat. Ne-am separat pe parcurs, pentru că ne-am certat. Era o presiune extraordinar de mare. Dacă am fi intrat acum, am fi jucat altfel cărțile”, a spus Emily în emisiunea „Detectorul de minciuni” de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Ideea participării împreună la Bravo, ai stil nu le-a venit, însă, celor două, ci producătorilor. Fetele au mers împreună la casting, în ideea că vor concura independent. Emiliana a spus că a acceptat această provocare pentru că s-a temut că dacă nu vor concura ca un cuplu atunci nu vor mai intra deloc.

„Eu i-am dat block”

Blondina a spus că după terminarea sezonului trei cele două s-au reîmpăcat, acestea participând apoi în ediția Bravo, ai stil All Stars.

ADVERTISEMENT

„Noi eram certate atunci. Ne-am împăcat pe parcurs, pentru că am participat și la All Stars. Eu am cedat și am vrut să ies la a doua participare. Am ieșit. Ea a ajuns până în finală. Ne-am reîmpăcat, dar apoi iar au intervenit niște chestii. O am la block. Nu ne mai urmărim din păcate. Eu i-am dat block. Eu sunt aia pasională.

Au început niște conflicte destul de urâte. Ne-am întâlnit la un moment dat la Neversea, acum vreo 2-3 ani, am vorbit, ne-am distrat. Apoi, am vrut să îi scriu pe Whatsapp, dar ea mă avea la block”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

 

"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română