Life

Emily Burghelea spune adevărul? Un martor cheie susține cu dovezi spusele fostei asistente. Vulpița a fost bătută de Viorel

16.06.2020 | 22:47
Emily Burghelea spune adevarul Un martor cheie sustine cu dovezi spusele fostei asistente Vulpita a fost batuta de Viorel
ADVERTISEMENT

Un martor cheie susține cu dovezi versiunea lui Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, care spune că Vulpița a fost agresată fizic de Viorel Stegaru. Vloggerița Andra Constantin a văzut-o pe Veronica vânătă la ochi.

Scandalul care îi are ca protagoniști pe soții Stegaru și pe fosta asistentă de la Acces Direct, Emily Burghelea, i-a amploare. Se pare că Emily a spus adevărul despre trauma pe care o trăiește Vulpița alături de soțul ei. Vloggerița Andra Constantin susține că aceasta are 100% dreptate.

ADVERTISEMENT

Femeia spune că ea este prima persoană pe care Vulpița Veronica ar fi contactat-o după ce a fost bătută de Viorel, ba mai mult decât atât, chiar i-ar fi trimis poze cu vânătăile de la ochi, mână și picior.

Emily Burghelea susținută de un martor cheie care are dovezi că Vulpița a fost agresată fizic de Viorel

„Acum o lună am cunoscut-o pe Veronica la magazinul Soniei Trifan, unde am machiat-o. Am avut ocazia să o întâlnesc de două ori. Vineri, 12 iunie, am primit un telefon de la Veronica plângând că este agresată.

ADVERTISEMENT
vulpita, andra constantin.
Un martor cheie susține cu dovezi spusele fostei asistente. Vulpița a fost bătută de Viorel. sursă foto: wowbiz.ro

Mie nu mi-a venit să cred că ei oricum se ceartă non-stop. Și-a apropiat telefonul și mi-a arătat: „Uite, se vede?”. I-am zis ca se vede ca e puțin umflată. Mi-a arătat mâna și piciorul drept.

Nu mi se pare normal. Am rugat-o să tacă pentru că nu știi la nervi cum reacționează omul și unde lovește. Le-am spus jurnaliștilor printr-un mesaj că știm tot și că nu e normal ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Le-au luat telefoanele. Telefoanele soților Stegaru sunt la jurnaliști și umblă în ele. Le-au închis conturile sau ne-au blocat pe noi. Nu e ok”, a spus Andra Constantin într-un vlog postat recent pe canalul de YouTube.

Vloggerița a menționat exact ziua la care a fost contactată de Veronica Stegaru, după ce a fost bătută de propriul soț, Viorel Stegaru.

ADVERTISEMENT