ADVERTISEMENT
Life

Emily Burghelea, ținta celor mai umilitoare comentarii după alăturarea cu Dani Mocanu: „Și pe asta ai lovit-o”

Autor: Dan Suta | 15.09.2020 | 12:52
Emily Burghelea, ținta celor mai umilitoare comentarii după alăturarea cu Dani Mocanu: „Și pe asta ai lovit-o”
Emily Burghelea, alături de controversatul Dani Mocanu. Foto: Instagram

Emily Burghelea pare să-și fi compromis imaginea publică după ce s-a afișat cu Dani Mocanu, recunoscut pentru misoginismul notoriu, ba chiar cu dosar penal pentru că a instigat la violența asupra femeilor.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, umilită pe Instagram

Fosta asistentă a Mirelei Vaida de la Acces direct, al cărei discurs despre feminitate a convins pe toată lumea, a dat cu bâta-n gard după ce s-a afișat cu unul din cei mai contestați maneliști din România din cauza mesajelor denigratoare la adresa femeilor.

Nu este clar ce a determinat-o pe Emily să treacă de la discursul pacifisto-feminist la alăturarea cu bărbatul care a intrat în gura feministelor, alegându-se cu tot felul de plângeri din partea organizațiilor nonguvernamentale, dar cert este că și-a făcut rău singură, gratuit.

De altfel, finalista sezonului 3 de la Bravo, ai stil a devenit ținta celor mai umilitoare comentarii pentru o femeie la o postare de-ale lui Dani Mocanu în care apare și ea.

ADVERTISEMENT

Mulți au scris pe Instagram că imaginea cu cei doi arată de parcă ar fi întreținut raporturi intime, iar cele mai multe comentarii nu pot fi reproduse, așa că vom alege câteva pe care încercăm să le cenzurăm cât putem.

Feminista Emiliana, alături de misoginul Mocanu

Iată ce fel de comentarii au lăsat oamenii la poza lui Mocanu cu Emily: „Și pe asta ai lovit-o (n.r.: în sensul care nu poate fi reprodus); Aș detona în tine ca în poligon; Ai bubuit-o; Boli venerice; O găsim în Anglia; Cățea mare; Prostituția 100/100”.

Comentariile fanilor lui Mocanu au fost răspunsuri la întrebarea manelistului: „Ce vă inspiră blonda?”.

ADVERTISEMENT

Unele dintre critici au continuat și pe pagina fashionistei, a cărei credibilitate când vine vorba despre politici feministe a devenit zero: „Pentru bani unii își vând și sufletul. Păcat”.

Emily a devenit populară în urma demisiei de la Acces direct, acuzând producția de la Antena 1 că ascunde faptul că Veronica Stegaru (Vulpița) ar fi bătută de soțul ei, Viorel, ea nemaiputând tolera așa ceva.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!