Life

Emily Burghelea, totul despre vacanța de vis alături de fetița ei, în Grecia: „Cea mică a făcut deja mai bine de 3.000 de km”

Emily Burghelea a mers în vacanță cu fetița ei în Grecia, iar momentele petrecute alături de cea mică și de prieteni au fost unele senzaționale.
28.06.2021 | 13:47
Emily Burghelea totul despre vacanta de vis alaturi de fetita ei in Grecia Cea mica a facut deja mai bine de 3000 de km
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea este o femeie împlinită din toate punctele de vedere! De când a născut, viața i s-a schimbat într-un mod în care nu își imagina.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil este o mămică modernă și și-a dorit încă din primele săptămâni să își obișnuiască fetița cu lumea din jur.

ADVERTISEMENT

A luat-o în vacanță în Grecia și se pare că bebelușei îi priesc plimbările. Până la vârsta de două luni și jumătate, fata Emilianei a parcurs deja 3.000 de kilometri!

Emily Burghelea, detalii despre vacanța din Grecia alături de micuța ei

Emily a vorbit pentru FANATIK despre vacanța din Grecia, unde a mers în gașcă mare. Fetița ei nu este singurul copil din grup, dar este cea mai mică.

ADVERTISEMENT

Vedeta ne-a spus ce schimbări a observat la fetiță de când a început să călătorească din ce în ce mai mult. Aceasta spune că doarme mai bine noaptea și mănâncă mai mult.

Mai mult, fosta asistentă de la Acces direct a mai mărturisit că fetiței nu-i place să petreacă prea mult timp în camera de hotel. Micuța se cere des afară, lucru care o încântă pe frumoasa blondină, căci astfel împușcă doi iepuri dintr-o lovitură. Stă și cu fata ei și ia parte la activitățile pe care și le-a plănuit în același timp.

ADVERTISEMENT
emily burghelea
Emily Burghelea, pe plajă, împreună cu cea mai mare comoară a vieții sale. Foto: Instagram

„Seamănă cu mami!”

„La două luni și jumătate cea mică a făcut deja mai bine de 3000 km. A mers cu mașînă, a zburat cu avionul ba chiar a trecut și marea cu bacul. Îi place la nebunie să călătorească.

Când suntem plecați mănâncă mai mult, doarme mai bine noaptea și este mai activă ziua. Dacă vrem să stăm in camera o zi nu ne lasă. Cere afară! Îi place mult afară! Seamănă cu mami!”, a declarat Emily Burghelea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Am venit în Grecia cu o gașcă uriașă de prieteni. Suntem în jur de 50 de oameni. Majoritatea au copii. Fetiță mea este cea mai mică din grup, urmată fiind de o fetiță de 5 luni”, a mai detaliat vedeta.

În continuarea verii, Emily și-a propus să se relaxeze alături de partenerul și de fetița ei ca să își încarce baterie pentru toamnă. Finalista de la Bravo, ai stil sezonul 3 nu are de gând deocamdată să apeleze la bonă sau la alte ajutoare pentru a-și crește îngerașul. Ea și sufletul ei pereche se descurcă de minune împreună și nu se plâng.

 

ADVERTISEMENT