Life

Emily în Paris, sezonul 3: când și unde încep filmările. Secretul dezvăluit de Lily Collins

Starurile mult iubitului serial Emily în Paris au făcut dezvăluiri despre sezonul 3. Când și unde încep filmările și ce au declarat ele despre ținute?
13.04.2022 | 12:16
Emily in Paris sezonul 3 cand si unde incep filmarile Secretul dezvaluit de Lily Collins
Starurile show-ului Emily în Paris au oferit detalii despre sezonul 3. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Emily în Paris este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix. După ce al doilea sezon a fost mult timp pe primul loc în preferințele utilizatorilor, platforma de streaming a anunțat că seria va continua. Recent, starurile show-ului au dat detalii despre sezonul 3, dar și despre ținutele vestimentare pe care le vor purta.

Camille Razat a dezvăluit când se va da startul filmărilor pentru sezonul 3 din Emily în Paris

După ce Netflix a anunțat că serialul Emily în Paris va mai avea încă 2 sezoane, unele dintre actrițele principale au oferit detalii despre momentul în care vor începe filmările. De asemenea, starurile au vorbit despre ținutele pe care le vor purta.

ADVERTISEMENT

Camille Razat, care o interpretează pe prietena pariziană a lui Emily,  a dezvăluit pentru Page Six că actorii vor merge în luna iunie în Paris pentru a da startul înregistrărilor.

Deși nu a văzut încă noile ținute, ea spune că așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu echipa de design „foarte creativă”.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte deschiși la minte și mă vor lăsa să propun lucruri. Încă încerc să pun în lumina reflectoarelor micii designeri.

Cred că este atât de dificil pentru ei în zilele noastre, din cauza Covid și a tot ce se întâmplă. Deci, voi continua să fac asta”, a declarat actrița din Emily în Paris.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Ashley Park, cea care o interpretează pe Mindy Chen, a spus că multe dintre ținutele pe care le-a purtat până acum au surprins-o și așteaptă să vadă ce va urma.

„Nu m-aș fi imaginat niciodată că o să ajung să îmbrac unele dintre ținutele pe care le-am purtat”, a recunoscut Park.

ADVERTISEMENT

În schimb, actrița a mărturisit că a existat o legătură sentimentală în spatele accesoriilor pe care le-a purtat într-unul din episoadele sezonului 2.

„Am simțit că Mindy avea nevoie de un plus de curaj și dragoste. Cerceii pe care îi port erau, de fapt, acești cercei vintage minunați Chanel pe care Lily Collins mi i-a dăruit de ziua mea”, a dezvăluit ea.

Lily Collins, a dat din casă. Ce spune despre garderoba personajului principal?

Lily Collins a împărtășit cu publicul câteva secrete despre garderoba personajului principal. Actrița a dezvăluit că există o legătură strânsă între ținutele pe care le poartă și sentimentele lui Emily Cooper.

„În ultima scenă în care port toți căluții de mare și peștii sub apă… Era ceva de genul, ‘Ok, Emily simte că se îneacă. Ea nu poate să-și ridice capul deasupra apei’.

În plus căluții de mare se împerechează pe viață. Ea crede că și-a găsit partenerul pe viață și merge să-i spună. Apoi, parcă trebuie să pună stratul suplimentar pentru a se proteja din nou. Adică, fanii nu vor ști niciodată asta, dar eu am știut!”, a explicat Collins.

ADVERTISEMENT
Tags: