News

Emily Ratajkowski, cel mai apreciat model din Statele Unite, a făcut ravagii la un meci de baschet. Galerie FOTO

08.04.2019 | 13:22
Emily Ratajkowski cel mai apreciat model din Statele Unite a facut ravagii la un meci de baschet Galerie FOTO

Spectator de lux la un meci de baschet din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre Emily Ratajkowski, cel mai apreciat model al momentului. Frumoasa brunetă, mare iubitoare de baschet nu a putut rata ocazia de a-și urmări pe viu favoriții, echipa LA Lakers.

Cum a apărut Emily Ratajkowski la un meci de baschet din NBA. Spectatorii nu și-au mai putut lua ochii de la ea

Fiecare apariție a top modelului american născut în Marea Britanie îi lasă muți de uimire pe toți cei din jur. Emily Ratajkowski a devenit rapid cel mai de succes model din SUA, în special datorită modului extrem de provocator în care alege să se promoveze.

Iar cea mai recentă apariție publică a sa nu face excepție. Miercuri seară, starul a fost prezent în tribunele arenei Staples Center din Los Angeles, pentru a încuraja echipa favorită, LA Lakers, în meciul contra celor de la Minnesota Timberwolvess și nu s-a lăsat până nu s-a dat puțin în spectacol. Îmbrăcată extrem de provocator, cu un top strâmt de culoare albă și o pereche de jeanși mulați, frumoasa brunetă a reușit să atragă toate privirile.

Emily Ratajkowski a făcut senzație cu ținuta sa provocatoare
Emily Ratajkowski a făcut senzație cu ținuta sa provocatoare

Lebron James a fost eclipsat de Emily Ratajkowski

Prezența top modelului Emily Ratajkowski a fost suficientă pentru ca spectatorii să uite de meci și să o admire pe frumoasa brunetă, chiar dacă echipa LA Lakers era condusă din teren de Lebron James, o adevărată legendă a baschetului american, care continuă să facă senzație în NBA.

Dar iată că până și un megastar adorat de public poate ajunge să fie eclipsat de o femeie frumoasă, pentru că-nu-i așa?- este greu să-i reziști lui Emily, mai ales când superbul top model optează astfel de ținute incendiare.

Aflată în compania unei prietene, Emily părea să nu aibă stare, sucindu-se și răsucindu-se în continuu pe rândul unde avea loc. A pozat pentru un fan care a rugat-o insistent să facă acest lucru, iar la un moment dat s-a întors cu spatele la teren, ținându-și picioarele depărtate, moment în care fanii aflați în spatele său au avut parte de o priveliște de neuitat, căreia nimeni nu i-ar fi putut rezista.

Emily Ratajovski nu este doar un model de succes, ci și o actriță foarte talentată. A devenit celebră în urma  apariție în videoclipul provocator pentru “Blurred Lines” al lui Robin Thicke. De atunci, viața i s-a schimbat radical, ajungând să joace în filme precum  “We Are Your Friends”, “I Feel Pretty” și “In Darkness”.