Sport

Emily Ratajkowski, fana NR. 1 a lui LeBron, a rupt Instagramul în două. Cele mai ”goale” 15 poze din timeline

16.11.2018 | 13:36
Emily Ratajkowski, fana NR. 1 a lui LeBron, a rupt Instagramul în două. Cele mai ”goale” 15 poze din timeline

Emily Ratajkowski a „încins” internetul recent, alegând să pună pe Instagram o poză cu ea în celebra arenă Staples Center, nu oricum, ci fără sutien. Până aici, nimic deosebit, întrucât Emily adoră să pozeze îmbrăcată cât mai sumar spre deloc.

Însă top modelul în vârstă de 27 de ani a creat vâlvă printre urmăritorii săi, după ce le-a transmis acestora că a venit să-și vadă crush-ul său, pe LeBron James. Cel mai bun baschetbalist al planetei evoluează în prezent pentru LA Lakers și o face excelent, devenind rapid liderul echipei.

Vezi imaginile cu Emily Ratajkovski în galeria foto de mai sus!

Emily Ratajkowski a rupt Instagramul

Mesajul lui Emily este cu atât mai provocator cu cât LeBron James este căsătorit încă din perioada în care se afla în primele sale sezoane în NBA, având deja și trei copii. În plus, modelul născut la Londra și crescut în California s-a căsătorit la rândul său în acest an cu actorul Sebastian Bear-McClard.

Cele mai ”goale” 15 poze cu Emily Ratajkowski din timeline

Emily Ratajkowski a pozat de-a lungul timpului în numeroase reviste de fashion și lifestyle, însă a devenit cu adevărat cunoscută publicului larg datorită apariției sale nud în clipul „Blurred Lines”, al lui Robin Thicke.

Este și actriță, chiar dacă la un nivel mult mai mic decât în domeniul său de bază. A jucat până acum în nouă filme, patru dintre ele doar pe parcursul acestui an. Se pare că relația sa cu Sebastian Bear-McClard i-a fost de mare ajutor pentru a începe să primească tot mai multe oferte și în domeniul cinematografiei.

A colaborat cu Neymar

Emily Ratajkowski a fost văzută și în compania fotbaliștilor, nu doar a baschetbaliștilor, însă nu datorită vreunei relații, ci a unei campanii de publicitate. Cei doi au pozat împreună pentru Reflex, iar Emily a postat un mesaj provocator la acea vreme: „În Paris, alături de un bărbat special”