Life

Emisiune nouă de umor la Antena 1. Cine sunt jurații și prezentatorii. Surprize mari

18.04.2021 | 15:01
Emisiune noua de umor la Antena 1 Cine sunt juratii si prezentatorii Surprize mari
Emisiune nouă de umor la Antena 1. Cine sunt jurații și prezentatorii. Surprize mari. Sursa foto: wikipedia
ADVERTISEMENT

După succesul desăvârșit cu #iUmor, postul de televiziune Antena 1 pregătește să lanseze în curând o emisiune nouă de umor, cu o echipă de jurați și prezentatori de cinci stele.

Noul show TV se numește ”Stand-up Revolution”. Va fi prima emisiune televizată de stand-up în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu.

ADVERTISEMENT

În echipa emisiunii vom regăsi nume cunoscute de la Trustul Intact, dar și nume populare din domeniul stand-up-ului românesc.

Emisiune nouă dedicată stand-up-ului românesc la Antena 1. Cine sunt prezentatorii

În rol de prezentatori ai show-ului vor apărea două figuri cunoscute de la postul generalist: actrița Ilona Brezoianu, cea care a avut o aventură la X-Factor, și Șerban Copoț, om înrădăcinat la #iUmor de la lansarea emisiunii.

ADVERTISEMENT

Aceștia vor avea sarcina grea de a-i sprijini și de a-i susține pe concurenții care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up. Sprijinul lor va trebuie să vină și în ajutorul numelor cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre cei patru jurați.

”Stand-Up Revolution este o emisiune foarte tare, prima din România care se adresează strict fenomenului stand-up, vin numai oameni care îşi doresc cu adevărat să facă asta.

ADVERTISEMENT

Avem parte de un juriu excelent, Teo, Costel, Dan Badea şi Vio, practic panteonul stand-upperilor din România! Cine crede că se pricepe la stand-up sigur trebuie să treacă pe aici!”, a spus Şerban Copoţ pentru A1.

Emisiune nouă de umor la Antena 1. Cine sunt jurații și prezentatorii. Surprize mari. Sursa foto: Facebook

Cine sunt cei patru jurați de la Stand-up Revolution

La masa juriului vor sta patru nume populare în lumea stand-up-ului românesc. Teo, Vio, Costel și Dan Badea, oameni care au scris istorie în domeniu, vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum.

ADVERTISEMENT

De-a lungul audițiilor, aceștia vor căuta concurenți mai mult sau mai puțin experimentați și vor fi mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up.

Emisiune nouă de umor la Antena 1. Cine sunt jurații și prezentatorii. Surprize mari. Sursa foto: a1.ro

Teo, Vio și Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru comedianții români. Au susținut, de-a lungul timpului, spectacole în întreaga țară, contribuind la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România.

Dacă Dan Badea este cunoscut deja de toată lumea, să vedem cine sunt ceilalți jurați:

  • Teo (Claudiu Teohari) a lucrat şi in advertising. A fost copywriter, împreuna cu Bogdan Naumovici, la Leo Burnett.
  • Viorel Dragu a prezentat emisiunea Show de seară, pe Comedy Central.
  • Costel Bojog este actor, absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica (potrivit paginademedia)
ADVERTISEMENT
Tags: