ADVERTISEMENT
Life

Emisiunea Burlacul revine după cinci ani de absență. Cine este bărbatul pentru care vor lupta concurentele

Autor: Andreea Stanaringa | 08.01.2021 | 21:13
Emisiunea Burlacul revine după cinci ani de absență. Cine este bărbatul pentru care vor lupta concurentele
Emisiunea Burlacul revine după cinci ani de absență. Cine este bărbatul pentru care vor lupta concurentele. Sursa foto: Antena 1/ Colaj: Fanatik

Fanii emisiunii „Burlacul” au motive de bucurie, pentru că emisiunea de la Antena 1 revine pe același post, după o pauză de cinci ani. Show-ul va începe în luna februarie a acestui an și le pregătește telespectatorilor numeroase surprize. 

ADVERTISEMENT

Bărbatul pentru care concurentele vor lupta ca să-l cucerească este Andi Constantin, un tânăr care a participat și la „Inula iubirii”, potrivit huff.ro. Filmările deja s-au terminat, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să înceapă cel de-al șaselea sezon al emisiunii.

Andi Constantin a avut succes și la emisiunea prezentată de Radu Vâlcan, unde a fost ispită și a reușit să atragă o femeie logodită în plasa lui.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Burlacul revine după cinci ani de absență. Cine este bărbatul pentru care vor lupta concurentele

Show-ul matrimonial „Burlacul” revine la Antena 1, după ce a luat o pauză de cinci ani. Filmările au fost încheiate, iar debutul emisiunii este așteptat cu nerăbdare de sute de mii de români.

Prezentatorul acestui sezon este Răzvan Fodor, iar burlacul este Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula iubirii”, care a cucerit o femeie logodită, dar cu care nu a rămas împreună. Tânărul are 29 de ani și multe feei au fost atrase de el când era în ipostaza de ispită.

ADVERTISEMENT

Inițial, multe persoane se așteptau ca Jador să joace rolul burlacului, din cauza unor zvonuri care au apărut legate de subiect. În shimb, manelistul s-a mutat la Kanal D, unde participă la „Survivor România”, așa că Andi Constantin este o adevărată surpriză.

„Burlacul”, una dintre cele mai apreciate emisiuni

„Burlacul” este un reality show care a avut un succes răsunător în timp ce era difuzat pe Antena 1, înainte să ia o pauză îndelungată. Burlacul primului sezon a fost Cătălin Botezatu, care nu a reușit să-și găseacă aleasa, având o relație scurtă cu cea care i-a câștigat inima.

ADVERTISEMENT

Edward Popescu Strohlen a fost burlacul sezonului 2, care a cerut-o în căsătorie pe femeia care a luptat pentru inima lui. Vladimir Drăghia a participat la următorul sezon, fiind eliminat chiar înainte de finală și înlocuit de Sergiu Barboi.

Burlacul sezonului 4 a fost Bogdan Vlădău, iar ultimul sezon, înainte de oprirea difuzării, l-a avut pe Andrei Andrei, care s-a căsătorit cu cea care l-a cucerit în timpul emisiunii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!