News

Emisiunea Exatlon Live pe Kanal D, ediția de duminică, 9 iunie

09.06.2019 | 18:30
Emisiunea Exatlon Live pe Kanal D editia de duminica 9 iunie

În această seară, Kanal D va difuza finala concursului Exatlon, producție cu care postul a reușit din nou să cucerească audiențele, grație probelor dificile, care au ținut cu sufletul la gură fanii din întreaga țară. Ajunsă la sezonul cu numărul trei, emisiunea își va desemna câștigătorii duminică, 9 iunie, cu începere de la orele 20:00.

Cine sunt concurenții care luptă pentru marele premiu

Noutatea actualului sezon constă în introducerea a două competiții într-una singură, astfel că în ultima etapă a îndrăgitului show de televiziune, băieții se vor lupta în marea finală masculină în vreme ce fetele rămase în competiție își vor măsura forțele pentru a câștiga finala feminină.

În aceste condiții, marele premiu, care în sezoanele precedente era de 100.000 de euro, se va împărți în două, fiecare dintre cei doi câștigători primind câte 50.000 de euro. Lupta se dă între Ion Surdu și Gabriel Nedelcu  la masculin, iar în ultima etapă a fetelor se vor înfrunta Andreea Arsine și Nicoleta Luncă.

Astăzi, aflăm cine va câștiga finala sezonului trei din Exatlon. Sursa foto.b1.ro
Astăzi, aflăm cine va câștiga finala sezonului trei din Exatlon. Sursa foto.b1.ro

Ce spune Cosmin Cernat despre marea finală Exatlon

În așteptarea marii finale a concursului Exatlon, Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, a prefațat pentru telespectatori ultimul act al competiției. Păstrând suspansul, cunoscutul amfitrion TV a dezvăluit că vom avea parte de cele mai dificile probe prin care au trecut concurenții până acum.

Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arăta, din nou, de ce este așa de frumos ! Fie că vorbim de băieți, sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneala acumulată în luni de trudă, și sa înfrunte arșita dominicană, dar și pe cea care le va cuprinde mințile când vor intra pe trasee. Chiar merită să fiți alături de ei!” , a explicat Cosmin Cernat, pentru  Libertatea.

Ștefan Floroaică se pregătește de cea mai dură competiție din lume

După experiența de la Exatlon, Ștefan Floroaică, unul dintre cei mai apreciați concurenți ai show-ului, este gata să se înscrie în cea mai dură competiție din lume. Vorbim despre Iron Man, triatlonul oamenilor  de oțel. „Sportul face parte din mine și va face parte din mine toată viață. Cu skandenbergul s-a încheiat. Am fost campion, nu mă mai motiva.

Apoi am trecut la maraton și semimaraton și aici am un dubiu, pentru că sacrifici foarte multe chestii și acum fac doar mișcare de tot felul: alerg, sală, parcuri, sporturi extreme, orice pentru a dezvolta nu neapărat fizicul, ci armonia mea interioară, fluiditatea mișcărilor. E foarte important pentru mine să fiu elastic” , a declarat tânărul într-un interviu acordat recent.