News

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de joi, 21 martie. Cine va pleca acasă

21.03.2019 | 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV editia de joi 21 martie Cine va pleca acasa
ADVERTISEMENT

O nouă ediție incendiară a emisiunii Ferma va fi difuzată joi, 21 martie, la Pro TV, de la ora 21:30. Va fi tensiune maximă, întrucât concurenții vor lua parte la un nou duel de eliminare. „Fără strategii nu poți rezista la fermă”, este mesajul postat pe pagina de Facebook înaintea confruntării din această seară.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de joi, 21 martie. Emoții pentru bandiți

Este pentru prima dată când unul dintre bandiți va participa la un duel de eliminare. „Vali Bărbulescu este cel care pășește cu siguranță în arenă, pregătit pentru duel. Însă pe cine va alege el pentru confruntarea care îi poate alege eliminarea din show? Pe Remus, chiar dacă acesta este accidentat? Pe Marius, care are abilități fizice redutabile? Pe Silviu, care își poate folosi înălțimea ca avantaj? Decizia nu este deloc una ușoară pentru fostul bandit”. Așa sună rezumatul ediției de joi, pe site-ul emisiunii.

ADVERTISEMENT

„Însă un lucru va fi clar: deși au trecut prin multe neînțelegeri în ultima perioadă, prietenia dintre Otniela și Vali este încă foarte puternică, iar ea îi va fi antrenor la duel!”, se mai spune pe site-ul Ferma, emisiunea care a înregistrat o performanță importantă.

Lider de audiență

Ferma a fost, miercuri, lider de audiență pe comercial (telespectatori cu vârste cuprinse între 18-49 de ani). A obținut 6,9 puncte de ratin și 21,6 share. Televiziunea care s-a clasat pe locul al doilea a avut 6,4 puncte de rating și 20% share.

ADVERTISEMENT

Succesul emisiunii este umbrit, însă, de amenda primită de la CNA pentru limbajul folosit de Brigitte Sfăt, care s-a certat cu Ioana Filimon. Brigitte s-a mai certat, de-a lungul timpului, și cu Claudia Pavel, care a răbufnit: „Auzi, golancă perversă, să nu mai îndrăzneşti să vorbeşti despre mine. Vezi-ţi de treaba ta! Pe transport, direct spitalul 9, că eşti caz de psihiatrie. Eu cu tine am încheiat orice fel de discuţie. Şi eu aş fi tristă şi nebună dacă aş fi tu. Săraca de tine. Golancă infectă. Golancă perversă, nebună, centuristă infectă. Să se ducă pe centură la ea acasă. Să-şi scoată silicoanele şi să-şi vadă de treaba ei”.