News

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de joi, 28 martie

27.03.2019 | 19:03
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV editia de joi 28 martie

Emisiunea „Ferma” continuă cu o nouă ediție joi, 28 martie, la Pro TV, de la ora 21:30. În ultimul timp, capul de afiș l-au ținut Brigitte Sfăt și Florin Pastramă cu idila lor care a evoluat neașteptat de repede și rămâne de văzut cum va evolua. Tensiunea și adrenalina din timpul emisiunii îi fac chiar și pe foștii concurenți să își dorească să revină în emisiune.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de joi, 28 martie. Jorge s-ar întoarce

Unul dintre concurenții eliminați care s-ar întoarce este Jorge, care de când a plecat a urmărit toate edițiile reality show-ului. „Sincer, m-aș întoarce, dar aș pune niște condiții. Măcar o dată pe săptămână să-mi sun familia, copiii, să vorbesc cu ei”, a declarat el, într-un interviu pentru protvplus.ro.

„A fost minunat, o splendoare. Eram așa de relaxat. În sfârșit, nu mai trebuie să postez nimic. Am scăpat de chestia asta”, a mai spus artistul, căruia se pare că îi lipsesc atmosfera, colegii și provocările de la Ferma. Plecarea din emisiune l-a marcat profund și Jorge nu s-a sfiit să vorbeasă despre asta.

Jorge s-ar întoarce la Ferma.
Jorge s-ar întoarce la Ferma.

Mesaj emoționant al lui Jorge

Jorge se atașase atât de mult de cei de la Ferma, încât atunci când a părăsit emisiunea și-a amintit de alte momente când s-a aflat departe de cei dragi. „Am trecut peste două separări. Una e separarea de tatăl meu, când s-a dus pe lumea ailaltă. A fost un șoc pentru mine, aveam 23 de ani, și apoi separarea, între ghilimele, că nu a fost o separare, de fetița mea când am avut despărțirea de mama ei. Momentul respectiv a fost foarte greu, pentru că nu am fost aproape”, a spus Jorge.

„Ne-am adaptat la noua viață, a fost destul de greu. Aveam de gând să mă las de muzică, nu mai știam ce să fac, pur și simplu am zis Doamne, dacă mai trebuie să fac ceva cu muzica, te rog, dă-mi un semn!”, a adăugat el.

Pe de altă parte, la Ferma, toată lumea este cu ochii pe Florin Pastramă, despre care se spune că ar fi cerut-o în căsătorie pe Brigite Sfăt. El ar urma să îi dea explicații, la finalul emisiunii, Ralucăi Podea, cu care urma se se căsătorească și să aibă un copil.