Life

Emisiunea lui Dan Capatos, mutată de pe Antena 1 după 13 ani. Unde va putea fi urmărită

07.01.2021 | 13:45
Emisiunea lui Dan Capatos mutata de pe Antena 1 dupa 13 ani Unde va putea fi urmarita
Stars. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Începutul de an îl găsește pe Dan Capatos în aceeași casă, dar „în altă cameră”. Extra Night Show, emisiunea pe care o realizează alături de bunul său prieten și coleg, comediantul Cătălin Bordea, a fost scoasă din grila de programe a Antenei 1. Potrivit reprezentanților postului, tronsonul de la miezul nopții va fi acoperit de Observatorul de noapte.

Vestea bună e că îndrăgitul prezentator nu va sta prea multă vreme departe de micul ecran. Începând de luni, 11 ianuarie, întreaga echipă a celui mai longeviv late night show din România se mută, „cu cățel și purcel”, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ne vom distra câte două ore pe seară”,  i-a asigurat acesta pe telespectatori. Emisiunea va fi pe post în fiecare seară, de luni până vineri, cu începere de la 22:30.

Dan Capatos mută cel mai longeviv late night show din România la Antena Stars

Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă!

ADVERTISEMENT

Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă cameră: Antena Stars.

Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit să se termine.

ADVERTISEMENT

Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.

Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a declarat Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

Încă de la începutul existenței sale, emisiunea a fost catalogată drept un tabloid extrem și a primit o sumedenie de amenzi. Printre momentele sancționate s-au numărat fundul lui Boc (pentru care Clubul Român de Presă s-a delimitat de Capatos), filme deocheate, personaje grotești puse în diverse situații care le lezează demnitatea, scandaluri cu Oana Zăvoranu sau Nicolae Guță, păruieli în direct, și o reconstituire în platou a unui viol, cu actori în rolul agresoarei și taximetristului-victimă.

ADVERTISEMENT