ADVERTISEMENT
Life

Emisiunea Masterchef revine la Pro TV, după aproape doi ani. Ce noutăți aduce acest sezon

Emisiunea Masterchef revine la Pro TV, după aproape doi ani.
Autor: Andreea Marin | 13.07.2021 | 15:52
Emisiunea Masterchef revine la Pro TV, după aproape doi ani. Ce noutăți aduce acest sezon
Emisiunea Masterchef revine la Pro TV, după aproape doi ani. Ce noutăți aduce acest sezon

Fanii emisiunii Masterchef vor avea parte de un nou sezon al acestui show culinar, după o absență de aproape doi ani.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Masterchef revine la Pro TV, după aproape doi ani

Un nou sezon va începe cât de curând, pentru că cei de la Pro TV au anunțat că sunt în căutare de viitori concurenți pentru emisiunea Masterchef.

Astfel, au făcut un anunț în acest sens, pe pagina oficială de Facebook.

În acesta se arată că emisiunea este în căutare de talente în domeniul gastronomic ș, implicit, în a celui care să câștige titlul de Masterchef.

ADVERTISEMENT

„Jonglezi cu ingredientele! Descoperi gusturi noi! Visezi rețete și ai făcut din pasiunea ta profesie! Ai ce trebuie! Fii următorul MasterChef!

Înscrie-te la cel mai tare show de cooking din istorie! Vino să iei șorțul într-un nou sezon MasterChef!”, arată anunțul de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Alte detalii despre show, privitoare la jurați, de exemplu, nu au fost anunțate, dar nu este exclus ca cei care analizează preparatele să fie alții decât în sezoanele trecute.

Ultimul sezon Masterchef a fost în 2019. Cine a câștigat atunci

Ultimul sezon al emisiunii Masterchef a fost în anul 2019, astfel că aceasta revine după aproape doi ani de absență. Cea care a câștigat atunci a fost Alina Gologan. Ea a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a câștigat mulți fani în mediul online și chiar ea spunea că a avut un dublu câștig: acela de a fi urmărită de atâția oameni și premiul în bani.

Astfel, cu ajutorul emisiunii ea și-a mărit numărul de fani de pe rețelele de socializare, ea fiind deja un vlogger cunoscut, dar și influencer.

ADVERTISEMENT

„Aș putea spune că «MasterChef» a fost într-un fel și o platformă care mi-a adus și mai multă notorietate și care m-a ajutat în creșterea numărului de urmăritori de pe social media, dar cu siguranță oamenii nu m-ar fi urmărit într-un număr atât de mare, dacă nu le-ar fi plăcut de mine, ca om în primul rând.

Da, uite că, în final, am avut un dublu câștig: am plecat acasă și cu 50.000 de euro, dar și cu simpatia publicului, care m-a susținut întotdeauna pe parcursul emisiunii!”, a spus Alina Gologan, după câștigarea Masterchef.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!