News

Emisiunea Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 29 martie

29.03.2019 | 19:00
Emisiunea Romanii au Talent Live pe Pro TV editia de vineri 29 martie

Fanii emisiunii Românii au Talent pot urmări live pe Pro TV vineri, 29 martie, o nouă ediţie plină de surprize care mai de care mai plăcute! Aşadar, cine va fi acceptat să meargă mai departe şi cine va fi trimis acasă, urmează să vedem în ediţia de vineri seara!

Admiratorii emisiunii Românii au Talent pot vedea Live Stream Online pe Pro TV ediţia de vineri, 29 martie

Se pare că în ediţia de vineri, Florin Călinescu va acapara toată atenţia prin decizia sa. Marele actor se pare că va apăsa butonul galben, fascinat de unul dintre numerele pline de talent care se va desfăşura pe scena celebrei emisiuni difuzată de Pro TV. Andi Moisescu crede că numrul respectiv vine dintr-o altă…galaxie!

”A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia”, va spune Andi la finalul reprezentației pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.
Andra il invita la dans pe Mihai Petre

Florin Călinescu apasă butonul auriu

O cântăreaţă mică, cu un nume mare, o va face pe Andra să-l invite pe Mihai Petre la dans, iar Andi Moisescu va fi fasinat de frumuseţea colegei sale din juriu! ”Andra is hot, baby! Mamasita!”, iar Andra continuă: ”Irina Loghin, ești făcută pentru scenă, știi să ridici oamenii la dans. Asta înseamnă că ești talentată și că drumul ăsta frumos îți este deschis. Și cum ai pornit la drum… cu un nume atât de mare!”.
Durul Mihai Petre va fi şi el fascinat de unul dintre numerele de talente care vor fi prezentate juriului şi îtregii ţări. Faimosul coregraf mai că vrea să voteze ca în Parlament, cu două mâini:Este ca un vis devenit realitate, pot să spun DA pentru două fete în același timp. Felicitări!”, va spune Mihai Petre.
„Momentele de anul ăsta sunt incredibile, nemaivăzute, nemaiîntâlnite, nebănuite, e sezonul cu numărul 9 și e super. […] E sezonul 6 dat peste cap, e sezonul în care ne-am dat peste cap. 6 și 9 cred că sunt cele mai… chiar și împreună”, anunţa Andi Moisescu înainte de startul sezonului 9, iar juratul chiar a avut dreptate!

Bonebreaker i-a impresionat pe juraţi

Unul dintre cele mai spectaculoase numere de la Românii au talent a fost cel al contorsionistului american Kidd Strobe. “Bonebreaker” l-a impresionat atât de tare pe Andi Moisescu încât acesta i-a oferit lui al treilea Golden Buzz și l-a făcut să mărturisească faptul că: „nu a mai văzut niciodată așa ceva”.
De asemenea, Andra și Florin Călinescu s-au grăbit și ei să aprecieze atul de pe scena Românii au Talent. Sinceră să fiu, reprezentația ta a fost dată naibii”, a spus Andra la jurizare. „Cu siguranță este foarte greu să te încătușeze cineva, să-ți pună lanțuri sau să te închidă”, a declarat și Florin Călinescu despre momentul lui Kidd Strobe.